T.Nieminen jatkoon Gausdalissa

23.6.2009  |  09:00

Heliövaara/Huurinainen nelinpelin puolivälieriin

Norjan Gausdalissa käynnistyi maanantaina toisen miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksen pääsarjojen ensimmäisen kierroksen ottelut.
Neljänneksi sijoitettu Timo Nieminen (ATP 541) oli ainoana suomalaisista tulessa kaksinpelissä. Hän voitti villillä kortilla mukaan päässeen Norjan Cezar Sincan Johanssonin peliäkään menettämättä.
Nelinpelissä Harri Heliövaara ja Sami Huurinainen menivät puolivälieriin, kun voitto neloseksi sijoitetusta ruotsalaisparista David Nord/Nikola Vuckovic ratkesi ottelutie-breakissa 10-7.
Ottelutie-breakiin asti meni myös Roope Kailaheimon ja Tommy Laineen nelinpeli, mutta sn ruotsalaiset, Jesper Brunström ja Markus Eriksson, voittivat niukasti 11-9.
Villin kortin saaneet Jesse Kiuru ja Ruotsin Bardia Saleh sen sijaan kokivat tappion ranskalaisparille Mickael Laurent/Fabrice Martin suoraan kahdessa erässä. Puolivälierissä Heliövaara ja Huurinainen kohtaavat Laurentin ja Martinin.
Tiistaina Gausdalissa pelataan vain kaksinpelejä. Karsinnat selvittäneet suomalaiset saivat vastaan ruotsalaispelaajat: Huurinainen kisan ykkössijoitettun, Ruotsin Michael Ryderstedtin (ATP 339) ja Kailaheimo Henrik Norfeldtin (ATP 861). Henri Kontisen (ATP 1299) vastustaja on kolmanneksi sijoitettu Michael McClune (ATP 505). Tiistaina pelaavat britit Matthew Illingworth ja James Feaver siitä, kumpi kohtaa toisella kierroksella Timo Niemisen.

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
22.-28.6. Gausdal, Norja

Kaksinpeli
1.kierrosta: Timo Nieminen – Cezar Sican Johansson Norja (villi kortti) 60 60
Nelinpeli
1.kierrosta: Harri Heliövaara/Sami Huurinainen – David Nord/Nikola Vuckovic Ruotsi (4.) 36 76(1) [10-7], Mickeal Laurent/Fabrice Martin Ranska – Jesse Kiuru/Bardia Salehi Ruotsi (villi kortti) 61 62, Jesper Brunström/Markus Eriksson Ruotsi – Roope Kailaheimo/Tommy Laine 63 57 [11-9]

Jaa:

Seuraava uutinen: Neljä suomalaista toiselle… →