T.Nieminen jatkoon Bukarestissa

3.5.2006  |  11:05

Suomalaispelaajia ITF Futures-turnausten karsinnoissa

Bukarestissa, Romaniassa pelataan tällä viikolla 10.000$ ITF Futures-turnausta. Kisan pääsarjassa on Timo Nieminen, joka otti ensimmäisellä kierroksella voiton kuudenneksi sijoitetusta Kyproksen Fotos Kalliasista 6-4, 6-2. Toisella kierroksella hän kohtaa voittajan italialaisten kamppailusta Tommaso Sanna – Matteo Volante. Kaksinpelin karsinnassa Niklas Bucht voitti Romanian Radu Ionescun 6-2, 6-1, mutta hävisi sitten Ukrainan Vadim Alekseenkolle 6-7(5). 0-6.
Vicissä, Espanjassa 10.000$ ITF Futures-turnauksen karsinnassa sekä Juho Paukku että villillä kortille mukaan päässyt Jesse Kiuru hävisivät ensimmäisellä kierroksella, Paukku Hollannin Rutger Balkille 3-6, 4-6 ja Kiuru Espanjan Jordi Gil-Fernandezille 1-6, 0-6.
Bournemouthissa, Englannissa 15.000$ ITF Futures-turnauksen karsintojen ensimmäisellä kierroksella britti Edward Allinson voitti Erkki Viitasaaren 6-0, 6-0.

Seuraava uutinen: Piia Suomalainen Bournemouthissa… →