T.Nieminen jatkaa Meksikossa

13.10.2004  |  10:10

Kiiskille avaustappio Monterreyssa

Kolmanneksi sijoitettu Timo Nieminen (ATP 510) voitti meksikolaisen Alvaro Dominguezin (ATP 828) luvuin 6-4, 6-3 Monterreyssa, Meksikossa pelattavan 10.000$ ITF Futures-turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella hän saa vastaan italialaiskarsija Andrea Arnaboldin (ATP 1422), jonka voitti viime viikolla Torreonissa 10.000$ ITF Futures-turnauksen ensimmäisellä kierroksella 6-2, 6-3.
Kuudenneksi sijoitettu Lauri Kiiski (ATP 662) sen sijaan kohtasi parempana heti avauskierroksella. Israelin Michael Kogan (ATP 970) voitti hänet luvuin 6-3, 6-2. Kiiski on mukana vielä nelinpelissä parinaan Timo Nieminen. Suomalaiset ovat kakkossijoitettuja ja kohtaavat ensimmäisellä kierroksella Puolan Michael Damaskin ja Saksan Malte Mashutin.
(RN)

10.000$ ITF Futures
Monterrey, Meksiko 11.-17.10.2004
Kaksinpeli
1.kierrosta: Timo Nieminen (3.) – Alvaro Dominguez Meksiko 64 63, Michael Kogan Israel – Lauri Kiiski (6.) 63 62

Seuraava uutinen: Paukku kohtaa Tanskan… →