T.Nieminen ja Sillanpää kohtaavat Vierumäellä

10.8.2011  |  14:16

Sade on piinannut alkuviikosta miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen järjestäjiä Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Ensimmäinen kierroksen viimeisiä otteluita pelattiin vielä keskiviikkona.
Tiistaina avausottelunsa sai pelatuksi villillä kortilla mukaan päässyt Henrik Sillanpää (ATP 1155). Hän voitti ranskalaisvasuri Kevin Bottin (ATP 896) kahdessa erässä ja saa toisella kierroksella vastaansa ykkössijoitetun Timo Niemisen (ATP 300). Timon ja sveitsiläiskarsija Joss Espasandinin (ATP 1480) ottelu keskeytyi ensimmäiseen erään tiistaina Timon voitettua ensimmäisen erän 7-5. Keskiviikkona ottelu jatkui, mutta Timo päätti sen lyhyeen: hän vei erän 6-0.
Lucky loserina pääsarjaan päässyt Otto Päivinen hävisi äidin puolelta suomalaista sukujuurta olevalle saksalaiselle, kolmossijoitetulle Jaan-Frederik Brunkenille (ATP 592). Tappion koki myös karsinnoista pääsarjaan noussut Sami Huurinainen (ATP 139) ukrainalaiselle Deny Mylokostoville (ATP 939).
Suomalaisten toisen kierroksen ottelut ovat: Timo Nieminen – Henrik Sillanpää, Micke Kontinen – Riccardo Maiga Sveitsi ja Juho Paukku – Maxime Forcin Ranska.
Nelinpelissä ykkössijoitetut Micke Kontinen ja Juho Paukku etenivät vaivatta välieriin, samoin kuin neljänneksi sijoitetut Sami Huurinainen ja Jesper Saarni. (RN)

Miesten 10.000$ ITF Futures -turnaus
6.-14.8.2011 Suomen Urheiluopisto, Vierumäki
1.kierrosta: Henrik Sillanpää (villi kortti) – Kevin Botti Ranska 76(5) 75, Timo Nieminen (1.) – Joss Espasandin Sveitsi (karsija) 75 60, Denys Mylokostov Ukraina – Sami Huurinainen (karsija) 76(3) 63
Nelinpeli
Puolivälieriä: Micke Kontinen/Juho Paukku (1.) – Antony Dupuis Ranska/Mike Vermeer Luxemburg (villi kortti) 63 64, Sami Huurinainen/Jesper Saarni (4.) – Anton Andersson Ruotsi/Henrik Sillanpää 63 63