T.Nieminen ja Paukku vastakkain Tallinnan puolivälierissä

22.7.2010  |  08:29

Torstaina nähdään suomalaisottelu Tallinnassa miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksessa, kun kakkossijoitettu Timo Nieminen ja kahdeksanneksi sijoitettu Juho Paukku kohtaavat puolivälierissä.
Toisella kierroksella Paukku voitti Venäjän Vladimir Karusevichin ja Nieminen Ukrainan Aleksandr Agafonovin.
Karsinnat selvittänyt ja ensimmäisen ATP-rankinginsa Tallinnan turnauksessa hankkinut Max Wennäkoski sen sijaan koki tappion kuudenneksi sijoitetulle Viron Jürgen Zoppille.
Nelinpelin puolivälierissä Ilja Orre ja Jesper Saarni hävisivät venäläisille Sergei Krotiouk ja Alexander Lobkov sekä Sami Huurinainen ja Micke Kontinen kolmanneksi sijoitetuille Ukrainan Aleksandr Agafonoville ja Uruguayn Marcel Felderille. Kakkossijoitetut Harri Heliövaara ja Juho Paukku voittivat virolaisparin Mait Künnap/Jürgen Zopp ja kohtaavat välierissä Bosnian ja Hertsogovinan Ismar Gorcicin ja Aldin Setkicin, jotka ovat neljänneksi sijoitettuja.

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
17.-25.7.2020 Tallinna, Viro

2.kierrosta: Juho Paukku (8.) – Vladimir Karusevich Venäjä 64 61, Timo Nieminen (2.) – Aleksandr Agafonov Ukraina 76(2) 63
Nelipeli
Puolivälieriä: Sergei Krotiouk/Alexander Lobkob Venäjä – Ilja Orre/Jesper Saarni 62 62, Agafonov/Marcel Felder Uruguya (3.) – Sami Huurinainen/Micke Kontinen 61 61, Harri Heliövaara/Juho Paukku (2.) – Mait Künnap/Jürgen Zopp Viro 62 64

Seuraava uutinen: Saarteinen/Salonen jatkaa JEM-nelinpelissä… →