T.Nieminen ja Paukku toiselle kierrokselle Danderydissä

15.9.2010  |  07:42

Suomalainen kärkikolmikko jatkaa vahvasti miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksessa Danderydissä, Ruotsissa.
Maanantaina ykkössijoitettu Henri Kontinen aloitti turnauksen voitolla; samoin tekivät tiistaina kakkossijoitettu Timo Nieminen ja kolmonen Juho Paukku.
Timo Nieminen voitti Claudio Riveran ja kohtaa toisella kierroksella Tobias Blomgrenin, joka voitti ensimmäisellä kierroksella Micke Kontisen. Ruotsalaiset Rivera ja Blomgren ovat kumpikin mukana villillä kortilla.
Kolmanneksi sijoitettu Juho Paukku kukisti tanskalaiskarsija Philip Ornon ja kohtaa seuraavaksi hollantilaisen Xander Spongin.

Nelinpelin ensimmäisellä kierroksella Micke Kontinen ja Ruotsin Markus Eriksson kohtasivat ruotsalaiset Isak Arvidsson ja Lucas Renard, jotka ottivat voiton kahdessa tie-breakiin päättyneessä erässä.
Keskiviikkona H.Kontinen, Nieminen ja Paukku pelaavat toisen kierroksen kaksinpelinsä ja Nieminen/Paukku nelinpelin puolivälieräottelun, jossa he kohtaavat ruotsalaiset Carl Bergmanin ja Niklas Jonssonin.

 

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
11.-19.9.2010 Danderyd, Ruotsi
Kaksinpeli
1.kierrosta: Timo Nieminen (2.) – Claudio Rivera Ruotsi (villi kortti) 64 62, Juho Paukku (3.) – Philip Orno Tanska (karsija) 62 64
Nelinpeli
1.kierrosta: Isak Arvidsson/Lucas Renard Ruotsi (villi kortti)- Markus Eriksson Ruotsi/Micke Kontinen 76(4) 76(4)

 

 

 

Juho Paukku 

Jaa:

Seuraava uutinen: H.Kontinen ja T.Nieminen… →