T.Nieminen ja Paukku kohtaavat puolivälierissä Middelburgissa

3.9.2010  |  08:29

Voitot miesten 15.000$ ITF Futures -turnauksen kaksinpelin toisella kierroksella veivät neljänneksi sijoitetun Timo Niemisen ja seitsemänneksi sijoitetun Juho Paukun vastakkain puolivälierissä perjantaina Middelburgissa, Hollannissa.
Timo Nieminen sai tahkota kolme erää hollantilaiskarsija David de Goeden kanssa, mutta Juho Paukku menetti vain kaksi peliä ottelussaan britti Alexander Wardia vastaan.
Ammattilaistasolla Niemisen ja Paukun kohtaaminen on jo kymmenes, voitot ovat Niemiselle 5-4.
Nelinpelissä kaksikko on ykkössijoitettu ja jo loppuottelussa.  Puolivälieristä turnauksen aloittaneet suomalaiset ratkaisivat välierän Hollannin Antillien Alexander Blomia ja Hollannin Wesley Koolhofia vastaan ottelutie-breakissa luvuin 11-9. Ottelutie-breakiin joutuivat myös Niemisen ja Paukun loppuotteluvastustajat, kakkossijoitetut Australian Clinton Thomson ja Hollannin Boy Westerhof omassa välieräottelussaan.

Niemisen ja Paukun ottelu pelataan keskuskentällä klo 11 Hollannin aikaa. Turnauksen verkkosivuilla on elävää kuvaa, siihen linkki tulosten alla.

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
28.8.-5.9. Middelburg, Hollanti

Kaksinpeli
2.kierrosta: Timo Nieminen (4.) – David de Goede Hollanti (karsija) 67(6) 64 60, Juho Paukku (7.) – Alexander Ward 62 60
Nelinpeli
Välieriä: Timo Nieminen/Juho Paukku (1.) – Alexander Blom Hollannin Antillit/Wesley Koolhof Hollanti

 

Timo Nieminen 

Jaa:

Seuraava uutinen: T.Niemiselle ja Paukulle… →