T.Nieminen ja Huurinainen jatkoon Vierumäellä

19.8.2008  |  16:20

Ojalalle ja Laineelle tappiot

Vierumäen miesten 10.000$ ITF Futures-turnausta jatkettiin tiistaina kaksinpelin ensimmäisen kierroksen otteluilla, mutta koko kierrosta ei vielä saatu pelatuksi ennen sateen alkua.
Kakkossijoitettu Timo Nieminen voitti italialaisen Laurent Bondazin 6-3,6-1 ja kohtaa toisella kierroksella Lauri Kiiskin, joka voitti oman avausottelunsa jo maanantaina. Sami Huurinainen voitti tanskalaisen Rasmus Möllerin luvuin 6-1, 6-2 ja kohtaa toisella kierroksella kisan seitsemänneksi sijoitetun Ruotsin Rosenholmin.
Tuomo Ojalan ja Tommy Laineen ottelut jäivät sateen alkaessa kesken, mutta illan mittaan ne saatiin pelatuiksi loppuun. Laine johti Italian Stefano Rodighieroa vastaan 4-2 sateen alkaessa. Sadetauon jälkeen Laine vei erän 6-3. Toinen erä eteni tie-breakiin, jonka italialainen voitti 7-5 ja sen perään kolmannen erän 6-4.
Ojala oli hävinnyt ensimmäisen erän Espanjan Jordi Marse-Vidrille 6-7, mutta toinen erä oli tasan 3-3. Sadetauon jälkeen Marse-Vidri vei erän ja ottelun luvuin 7-5.
Harri Heliövaara ei sittenkään voi pelata turnausta viime viikolla Vilnassa saamansa selkävamman seurauksena. Hänen tilalleen kisaan pääsi lucky loserina Italian Francesco Vilardo.
Nelinpelissä Venäjän Stepan Khotulev ja Latvian Ricards Opmanis voittivat Sami Huurinaisen ja Lauri Kiiskin ottelutie-breakissa: 7-6(6), 3-6, 10-7. Seuraavaksi Khotulev ja Opmanis ottavat mittaa Timo Niemisestä ja Tuomo Ojalasta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Feuerstein voitti Laineen… →