Suutarisen ja Niemisen vierailu Itä-Suomeen siirtyy keväälle 2021

28.11.2020  |  16:16  |  Seurat

Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen ja miesten maajoukkueen kapteeni Jarkko Nieminen kävivät viime viikon lauantaina Oulussa Pohjois-Suomen aluetapaamisessa. Tälle lauantaille oli suunniteltu Itä-Suomen vierailu Joensuussa, mutta vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen siirrettiin tapahtuma palloiltavaksi 20.3.2021.

Suutarinen kertoo Oulun tapahtuman tavoittaneen hyvin junioripelaajia, valmentajia ja vanhempia. Tapahtuman tavoitteena oli tuoda intoa ja ymmärrystä lajiin nuorille pelaajien aluille ja heidän taustoilleen.

– Järjestelyt olivat mahtavat Oulun Verkkopalloseuran puolelta junioripäivään ja hyvin suunnitellun ohjelman kautta saimme junioreille tehokkaan päivän. Päivä päättyi vielä turnaukseen, joten juniorit olivat kentällä lähes koko päivän muun ohjelman lisäksi, kertoi Suutarinen.

Myös Nieminen kiitteli kaikkia osallistujia erittäin antoisasta päivästä.

– Todella vuorovaikutuksellinen ja kehittävä päivä. Päivästä jäi todella hyvä maku ja oli hienoa nähdä alueen junioreita, valmentajia ja vanhempia, sanoi Nieminen.

– Oli erittäin arvokasta, että Jarkko oli mukana paikalla. Hänen asenteensa huokuu aitoa välittämistä jokaista junioria kohtaan. Lisäksi osaaminen ja kokemus on poikkeuksellista, mitä ei oppikirjoista voi ostaa, päätti Suutarinen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliiton päivitetyt koronaohjeistukset… →