Suomisport laajenee ja uudistuu valtakunnalliseksi Sporttihauksi sekä urheilun palvelujen verkkokaupaksi – liity mukaan!

7.6.2023  |  19:58  |  Seurat

Olympiakomitean Suomisport, yhdessä lajiliittojen kanssa, lanseeraa täysin uudistuneen Sporttihaun.

Suomisport laajenee ja uudistuu kesällä valtakunnalliseksi Sporttihauksi. Sporttihaku on yksi paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjoama. Vihdoinkin urheilulla on oma lippu.fi, aivan kuten kulttuuritoimialalla on ollut jo vuosia.

Syksyllä urheiluyhteisö toteuttaa laajan, valtakunnallisen ja alueellisen harrastamisen kampanjan, mikä ohjaa suoraan Suomisportin Sporttihakuun löytämään seuran ja sen palvelut.

Lajimme ja seuramme ja niiden tapahtumat löytyvät palvelusta vain, jos tennisseura tuo seuransa maksuttomaan Sporttihakuun. Sporttihaku ja näkyvyys kannattaa hyödyntää ja luoda seurasta yksittäinen mainostapahtuma, jolla ohjata omille nettisivuille. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä!

Ensimmäistä kertaa Olympiakomitea yhdessä lajiliittojen ja aluejärjestöjen kanssa auttaa ja aktivoi suomalaisia löytämään harrastuksen seuratoiminnasta sekä tarjoamaan palvelujaan ihmisten liikuttamiseksi.

Sytytetään yhdessä harrastamisen kipinä ja näytetään Suomelle koko liikunnan tarjoamamme.

Miten mukaan Sporttihakuun?
Helppo opas Sporttihaun käyttöön
Lue lisää Sporttihausta ja sen käyttöönotosta, lue uutinen Sporttihausta.

Suomisport auttaa seuroja – ota yhteys asiakaspalveluun: suomisport@olympiakomitea.fi tai varaa aika Suomisport-asiantuntijalta

Faktaa Suomisportista

  • Jo 300 000 organisoitua tapahtumaa
  • Miljoonaa kävijää vuosittain Suomisport-palvelussa
  • Yli 1 000 urheiluseuraa hyödyntää koko toimintansa pyörittämiseen!
  • 9 000 urheiluseuran etusivu ja perustiedot löytyvät Suomisportissa

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasa, Kaukovalta ja… →