Suomi -Monaco DC-ottelu alkaa pe klo 13

10.7.2009  |  00:05

T.Nieminen-Balleret-ottelulla

Suomi ja Monaco nimesivät kaksipelaajansa ja nelinpeliparinsa perjantaina 10.7. alkavaan Davis Cupin Eurooppa-Afrikan II ryhmän toisen kierroksen otteluun Naantalissa.
Kirkkopuiston kentälle astelevat ensin Suomen ykköspelaaja Timo Nieminen ja Monacon kakkonen, Benjamin Balleret. Heidän jälkeensä Monacon ykkönen Jean-Rene Lisnard kohtaa kakkospelaaja Henri Kontisen.
Lauantaisessa nelipelissä Suomea edustaa pari Harri Heliövaara/Henri Kontinen, Monacolle pelaavat Guillaume Couillard ja Jean-Rene Lisnard.
Sunnuntaina pelataan vielä kaksi kaksinpeliä, joista ensimmäisessä kohtaavat ykköset, T.Nieminen ja Lisnard, ja toisessa Kontinen ja Balleret.
Suomen joukkueen tulokas, Henri Laaksonen, oli torstaina pienessä kuumeessa.
Ottelut alkavat päivittäin Naantalissa klo 13.

Puhtaasti paras -ohjelma vierailee 10.–12.7. tenniksen Davis Cupissa Naantalissa.  Reilun pelin viestiä viedään kansainvälisille tennisammattilaisille ja kaikille urheilun ystäville.
Puhtaasti paras -ohjelman esittelypiste on paikalla perjantaina 10.7. kello 12–17 ja lauantaina 11.7. kello 12–16. Tervetuloa tutustumaan puhtaaseen urheiluun ja kannustamaan Suomea voittoon!

Jaa:

Seuraava uutinen: DC alkaa perjantaina… →