Suomi lähtee Davis Cupiin voittoisalla viisikolla

27.3.2018  |  18:35  |  Ennakot

Suomen joukkue tulevaan tenniksen Davis Cup -maaotteluun on nimetty. Suomi kohtaa Davis Cupin toisella kierroksella Liettuan 7.-8.4. Talin Tenniskeskuksessa. Cinia Davis Cup Team Finlandin kapteeni Jarkko Nieminen valitsi joukkueeseen Harri Heliövaaran, Henri Kontisen, Patrik Niklas-Salmisen, Emil Ruusuvuoren ja Otto Virtasen. Suomi voitti samalla miehistöllä Davis Cupin ensimmäisen kierroksen ottelussa Tunisian helmikuussa.

– Joukkue on hioutunut hyvin yhteen. Saimme edellisessä ottelussa Tunisiassa hyvän hengen päälle ja siellä tuli hieno voitto. Nyt saamme nauttia peleistä kotiyleisön edessä. Pidämme tällä ja ensi viikolla vielä hyvät valmistavat leirit, toteaa joukkueen kapteeni Jarkko Nieminen.

Suomen tuleva vastustaja Liettua voitti Davis Cupin ensimmäisellä kierroksella Viron. Liettualta saapuu Suomeen kova joukkue: Ricardas Berankis (ATP-103, paras ranking 50.), Laurynas Grigelis (ATP-254), Lukas Mugevicius ja Matas Vasiliauskas. Joukkueen kapteenina toimii Rimvydas Murgevicius.

– Liettua on Suomen lohkon kovimpia joukkueita ja lähtee paperilla ennakkosuosikkina otteluun. Heillä on tosi kovat kaksinpelaajat. Omalla hyvällä pelillä meillä on kuitenkin mahdollisuudet. Uskon vahvasti voittoon, toteaa Jarkko Nieminen

Suomen maajoukkue leireilee parhaillaan Talin Tenniskeskuksessa. Davis Cup -maaottelussa Taliin on odotettavissa hienoa tennistunnelmaa.

– Luvassa on hieno tapahtuma. Lipunmyynti on vetänyt hyvin, mutta molemmille ottelupäiville on vielä lippuja jäljellä, muistuttaa Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Lisätietoa tulevasta Davis Cup -maaottelusta löytyy täältä.

 

Kuva: Iina Airio

Jaa:

Seuraava uutinen: Cinia Junior Grand… →