Suomi kaatoi Irlannin 3-2

9.4.2006  |  16:00

Jarkko Nieminen vahvempi ykköspelaajien kohtaamisessa

Suomen voitto Irlannista ratkesi jo sunnuntain ensimmäisessä kaksinpelissä. Hieman tahmean alun jälkeen Jarkko Nieminen rutisti rutiinilla voiton Louk Sorensenista 6-4, 6-1, 6-0.

– Alku oli tosiaan hieman tahmea enkä saanut heti omaa peliä käyntiin, Nieminen totesi.

Sorensen puolestaan esitti ensimmäisessä erässä parastaan ja kämmenet paukkuivat näyttävästi kentän nurkkiin. Irlantilainen mursi Niemisen syötön heti ottelun alussa, mutta suomalainen kuittasi murron takaisin tilanteessa 2-3. Toisen kerran Nieminen onnistui syötönmurrossa Sorensenin viidennessä syöttövuorossa.

– Tiesin, että pystyn parantamaan peliäni, mutta kaveri tuskin pelaa koko ottelua niin hyvin kuin alussa.

Ja niin myös kävi. Nieminen paransi peliään ja irlantilaisen peli mureni ensimmäisen erän jälkeen. Kämmenlyönti ei enää toiminut ja helppoja virheitä tuli yksi toisensa jälkeen, joten Niemisellä oli helppo työ napsia tarvittavat pisteet.

Maaottelun viimeisessä pelissä kohtasivat Juho Paukku ja Kevin Sorensen. Lopputuloksen kannalta merkityksettömässä ottelussa Paukku pelasi selvästi vapautuneemmin kuin perjantaina. Voittoon asti paukut eivät kuitenkaan riittäneet, vaan ottelu kirjattiin irlantilaiselle 6-4, 6-2.

Davis Cupin Eurooppa-Afrikka II ryhmän toisella kierrokselle Suomi kohtaa Algerian. Ottelu pelataan Suomessa heinäkuussa.

Seuraava uutinen: Piia Suomalainen tuplamestariksi… →