Suomi ja Kypros pelaavat paikasta Eurooppa/Afrikan II-ryhmään

20.4.2019  |  08:58  |  Artikkeli, Ennakot

Suomi, Cinia Fed Cup Team Finland, voitti Liettuan erittäin jännittävien vaiheiden jälkeen alkulohkon viimeisessä ja lohkovoiton ratkaiseessa ottelussa voitoin 2-1 (lue koko otteluraportti täältä). Nousukarsinnassa asettuu vastaan Kypros lauantaina klo 12:00.

Kypros ei ole Suomen tavoin hävinnyt vielä otteluakaan turnauksessa. Joukkueen selvä johtohahmo on ykköspelaaja Raluca Serban (WTA-205). Lisäksi joukkueessa pelaavat Eleni Louka, Florentia Hadjigeorgiou ja Maria Constantinou sekä kapteeni Nikolas Konstantin. Suomen joukkueessa pelaavat Anastasia Kulikova (WTA-539), Mia Eklund (WTA-711), Laura Hietaranta ja pelaaja-kapteeni Emma Laine. Ottelu on Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän naispelaajan Laineen uran viimeinen. Laine kommentoi Kyprosta eilisen voitokkaan Liettua-ottelun jälkeen seuraavasti:

– Olemme menneet aina päivä kerrallaan, emmekä ole vielä miettineet Kyprosta ollenkaan. Nyt alkaa valmistautuminen huomiselle. Tunnen kuitenkin ykköspelaajan ja olen nähnyt heidän muutkin pelaajansa. Kova joukkue on vastassa, mutta mekin olemme myös tosi kovia.

Suomen ja Kyproksen välisen ottelun voittaja nousee ensi vuodeksi Eurooppa/Afrikka II-ryhmään.

LIPUNMYYNTI
LIVESTREAM

Joukkueen haastattelu voitokkaan Liettua-ottelun jälkeen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Fed Cup: Suomi… →