Suomen tuleva Davis Cup-vastustaja ratkeaa viikonloppuna

8.7.2011  |  06:50

Arzachenassa, Italiassa ratkeaa viikonvaihteessa Suomen tuleva Davis Cup -vastustaja, kun Italia kohtaa Slovenian Eurooppa/Afrikan I ryhmän toisen kierroksen ottelussa 8.-10.7.
Slovenia voitti Suomen maaliskuussa ensimmäisen kierroksen ottelussa 3-2, Italia on kaaviossa suoraan toisella kierroksella.
Italia-Slovenia ottelun voittaja pelaa syyskuussa maailmanlohkon karsinnassa. Jos Slovenia voittaa Italian, Suomi ja Italia kohtaa putoamiskarsinnan ensimmäisellä kierroksella 16.-18.9. Jos Slovenia häviää Italia-ottelun Suomi saa 16.-18.9. vastaansa Puolan, joka hävisi Israelille 2-3 maaliskuussa. Sekä Italia että Puola -ottelut ovat Suomelle kotiotteluja.

Slovenian joukkue Arzachenassa on sama kuin Suomea vastaan Ljubljanassa: Blaz Kavcic (ATP 80), Grega Zemlja (ATP 139), Luka Gregorc (ATP 533) ja Aljaz Bedene (ATP 273).
Rankingien valossa Italian joukkue on selvästi vahvempi: Fabio Fognini (ATP 38), Potito Starace (ATP 52), Simone Bolelli (ATP 121) ja Daniele Bracciali (ATP-nelinpeli 39).

Italia-Slovenia -ottelun ohjelma:
Pe 8.7.
Fabio Fognini Italia – Grega Zemlja Slovenia
Potito Starace Italia – Blaz Kavcic Slovenia
La 9.7.
Simone Bolelli/Daniele Bracciali Italia – Luka Gregorc/Grega Zemlja Slovenia
Su 10.7.
Fabio Fognini Italia – Blaz Kavcic Slovenia
Potito Starace Italia – Grega Zemlja Slovenia

Muut Eurooppa/Afrikan I ryhmän toisen kierroksen ottelut ovat Etelä-Afrikka – Hollanti Potchefstroomissa ja Sveitsi – Portugali Bernissä, jossa isäntien ykkösenä pelaa Roger Federer.
Davis Cupin maailmanlohkon puolivälierät ovat Ruotsi-Serbia Hamstadissa, Argentiina-Kazakstan Buenos Airesissa, USA-Espanja Austinissa ja Saksa-Ranska Stuttgartissa. 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Naisten SM-liigacup Lahdessa… →