Suomen Tennisliiton seurakysely

1.12.2009  |  14:00

Kyselyn palkinnot arvottu

Tehdyn seurakyselyn tarkoituksena oli tuottaa tietoa tennisseurojen mielipiteestä Tennisliiton toimintaa ja palveluita kohtaan sekä selvittää kehitystoiveita nykyisille toiminnoille. Tutkimuksen toisessa osassa selvitettiin myös seuran perustietoja ja pyritään samalla kyselyllä saamaan hieman enemmän tieto seuroista esille. Tutkimusongelmat olivat:

Millaisina Suomen Tennisliiton jäsenseurat pitävät Tennisliiton tarjoamia palveluita ja millaiseksi he arvioivat Tennisliiton nykyisen toiminnan?
Millaisia kehitysehdotuksia seuroilla on Tennisliiton palveluille?

Tutkimukseen vastanneiden seurojen määrä oli n=46 seuraa yhteensä 194 seurasta, mikä on vain 23,8 % seuroista. Tutkimusta voidaan kuitenkin pitää luotettavana, koska vastanneiden seurojen jäsenmäärä oli 13138 jäsentä (21 449 kokonaisjäsenmäärä), mikä on 61,3 % Tennisliiton kokonaisjäsenmäärästä.

Tutkimuksen avulla Tennisliitto sai käyttöönsä seurojen arvioinnin ja kehitysehdotukset, joiden avulla voidaan lähteä kehittämään toimintaa. Tutkimus tuotti myös lisätietoa seurojen nykytilasta sekä toimintaympäristöstä ja haasteista, joiden kanssa seurat toimivat. Tutkimuksella oli erittäin tiivis aikataulu, minkä vuoksi tulosten analysointi on vielä kesken. Tarkemmin kyselystä saatua palautetta esitellään ensi vuoden alussa.

Kyselyyn vastanneiden seurojen kesken arvottiin palkintoja ja tällä kerralla onni suosi seuraavia seuroja ja henkilöitä. Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille!

Kaksi sisäänpääsylippua Wimbledonin tennisturnaukseen 2010 / HVS-Tennis, Tapio Nurminen

Scandicin lahjakortti: Lahden Verkkopalloseura, Seppo Nurmi

Legends of Wimbledon DVD
Oulun Verkkopalloseura, Håkan Brandt
Tampereen Tennisseura, Hannu Granroth
LTC-33, Tarmo Jokinen
Teekkaritennis, Ilkka Anttila
Variston Tennis, Pekka Purho

Palkitut tulevat saamaan palkinnon postitse.

Jaa:

Seuraava uutinen: J.Nieminen avausvoittoon Salzburgissa… →