Suomen Senioritenniksen Heinonen: ”Lajissa kiehtoo haasteellisuus ja sosiaalisuus”

13.2.2018  |  14:25  |  Artikkeli

Kuva: Markku Heinonen

Suomen Senioritennis ry:n uutena toiminnanjohtajana on vuoden alusta aloittanut Jaana Heinonen. Heinonen on toiminut melkein 20 vuotta Kouvolan Tennisseuran sihteerinä ja taloudenhoitajanakin jo useamman vuoden.

Senioritennis vastaa Suomessa senioreiden sarjatenniksestä ja senioreiden SM-kilpailuista.

– Näitä koskevat kysymykset voi osoittaa minulle Senioritennikseen. Tennisliitto vastaa kaikesta muusta kansallisesta kilpailutoiminnasta, sanoo Jaana Heinonen.

Senioreiden sarjatennis on tarjolla ikäluokittain. Senioripelaajaksi voi siirtyä naisissa 30-vuotiaana ja miehissä 35-vuotiaana.

– Kannattaa tulla mukaan Senioritennikseen, jos haluaa pelata oman ikäisten aikuisten kanssa tennistä, Heinonen kehottaa.

”Meidän elämäntapa on tennis”

Heinonen on itse myös aktiivinen senioripelaaja. Tällä kaudella häntä ei nähdä sarjatenniksessä, mutta muilla pelikentillä kyllä.

– ITF-kisoja pelaan sekä kotimaassa että ulkomailla jonkin verran, Heinonen toteaa.

Tenniksessä Heinosta kiehtoo sen haasteellisuus, sosiaalisuus ja se, että lajia voi pelata missä iässä tahansa.

– Kun menet minne päin maailmaa tahansa, aina löytyy tenniksen pelaajia ja tenniskenttiä. Aina löytyy samanhenkistä porukkaa.

Heinosen perheessä myös mies pelaa aktiivisesti ja kilpailee senioritenniksessä.

– Lomat ja matkustelut menevät tenniksen parissa. Olemme saaneet paljon ystäviä tenniksen parissa. Meidän elämäntapa on tennis!

Liity mukaan Senioritennikseen!

Suomen Senioritennis r.y., joka perustettiin vuonna 1993, on itsenäinen yhdistys. Sillä on useita tehtäviä, joista suurimpana on järjestää sarjatennistä seurojen seniorijoukkueille naisissa 30-70+ ja miehissä 35-85+ -ikäluokissa. Sarjat on jaettu viiden vuoden välein eri ikäluokkiin ja niiden sisällä eri sarjatasoille. Tällä kaudella on mukana yli 500 joukkuetta.

SST myöntää sisä- ja ulkopelikauden seniorien SM-kisojen järjestelyoikeudet Suomen Tennisliiton jäsenseuroille. Se avustaa mahdollisuuksiensa mukaan seniorimaajoukkueiden osallistumista MM-joukkuekilpailuihin, PM-joukkuekisaan, Viro-maaotteluun sekä järjestää kahta viimemainittua, kun järjestelyvuoro on Suomella. STT on myös Helsingissä ja Hangossa järjestettävien seniorien ITF-kilpailujen yhteistyökumppani.

SST edistää naisten 30+ ja miesten 35+ aikuistennistä eri muodoin Suomessa. Yhdistyksellä on reilut 1700 jäsentä.

Suomen senioritenniksellä on oma Facebook -ryhmä, johon voit liittyä. https://www.facebook.com/groups/320418461455/about/

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saa sen verkkosivuilta www.senioritennis.fi

Yhteystiedot:
Puhelin: 040 5912978 / Jaana Heinonen
Sähköposti: senioritennis@outlook.com

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Hannu Helminen ja… →