Suomen naiset Fed Cupin I ryhmään

2.5.2005  |  10:25

Georgia kukistui 2-1

Suomen naisten Lindström Fed Cup Team pääsi tavoitteeseensa ja nousi Fed Cupin Euro/Afrikan II ryhmästä ensi vuodeksi I ryhmään. Suomi kukisti nousukarsintaottelussa Georgian vapunaattona 2-1. Ryhmän toinen nousija on Romania, joka kukisti Latvian 2-1. Edellisen kerran Suomi oli I ryhmässä vuonna 2000.
Georgia-ottelussa Tinatin Kavlashvli voitti Piia Suomalaisen kakkosten ottelussa luvuin 6-1, 7-5(4), mutta Emma Laine tasoitti maaottelun 1-1:een kukistamalla Georgian ykkösen, Margalita Chakhnashvlin 6-4, 6-1. Emma ja Piia voittivat ratkaisevassa nelinpelissä Kavlashvlin ja Tatia Mikadzen 6-2, 6-3.
Suomen Lindström Fed Cup Teamissa pelasivat Emma Laineen ja Piia Suomalaisen lisäksi Essi Laine ja Maarit Nieminen. Joukkueen kapteenina oli Jukka Tanninen.
Fed Cupin Euro/Afrikan II ryhmä pelattiin 25.-30.4. Club Ali Beyn massakentillä Manavgatissa Turkissa. Kahdeksan maan kesken pelatusta II ryhmästä putosivat III ryhmään Norja ja Tunisia. Norja hävisi 0-2 Liettualle ja Tunisia 0-2 Irlannille.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Nalbandian kukisti Niemisen… →