Suomen ja Zimbabwen joukkueet arvonnasta moottorikelkkasafarille

3.3.2016  |  16:47

Davis Cupin Euroopan/Afrikan lohkon II ryhmän kohtaaminen Suomi-Zimbabwe pelataan 4.-6. maaliskuuta Kittilän Urheiluhallissa. Molemmat joukkueet ovat harjoitelleet ahkerasti otteluita varten, mutta ehtineet myös tutustua Lapin lumoon. Kittilän kunnan ja Levin matkailuyrittäjien ystävällisellä avustuksella joukkueille on voitu järjestää unohtumattomia hetkiä.

Keskiviikon virallinen illallinen nautittiin Tonttulassa, jossa joukkueet pääsivät tapaamaan kevätlomansa keskeyttäneen joulupukin. Illallismenu, joka piti sisällään muun muassa suomalaisia kaloja, poronlihaa ja mustikkapiirakkaa, oli kovasti afrikkalaisten vieraiden makuun.

Torstain virallinen arvonta järjestettiin puolestaan tunturissa Golden Crown – Levin Iglut -hotellissa, josta aukesi huikeat maisemat.

– Lumi on jo itsessään ollut meille upea kokemus, ja näkymät täältä ylhäältä ovat ihan uskomattomat. Joulupukin tapaaminen oli myös ikimuistoinen, Mark FynnCourtney John Lock ja kapteeni Martin Dzuwa sanoivat.

Zimbabwen joukkueen suuri toive toteutui, kun Lapland Safaris kiidätti molemmat joukkueet moottorikelkkasafarille. Tarkkojen turvallisuusohjeistusten jälkeen joukkueet suuntasivat oppaan johdolla lähes parituntiselle ajelulle luontoon. 

 

 

 

Heliövaara innoissaan paluusta Davis Cupiin

 

Perjantaina klo 15 alkaen pelaavat Suomen Jarkko Nieminen ja Zimbabwen Courtney John Lock. Toisena otteluna nähdään Harri HeliövaaraTakanyi Garanganga. Garanganga sai lopulta viisumin Suomeen ja saapuu Kittilään torstai-iltana. 

– Ei se ainakaan huononna minun tilannettani, että Zimbabwen ykkönen (Garanganga) ei ole ehtinyt harjoitella täällä. Olen valmistautunut hyvin ja odottanut jo pari kuukautta, että pääsen tekemään paluun Davis Cup -kentille. Olen todella innoissani, entinen ammattilainen ja lupaavaa paluuta tekevä Harri Heliövaara sanoo.

Lauantain nelinpeliin kapteeni Kim Tiilikainen on ilmoittanut Henri Kontisen ja Jarkko Niemisen, Dzuwa puolestaan Mark Fynnin ja Takanyi Garangangan. Sunnuntaina nähdään näillä näkymin kaksinpelit Jarkko Nieminen-Takanyi Garanganga ja Harri Heliövaara-Courtney John Lock. Kapteeneilla on oikeus vaihtaa pelaajiaan vielä tunti ennen ottelun alkua.

Lisää kuvia ja videoita www.facebook.com/SuomenTennisliittoRy 

Jaa:

Seuraava uutinen: Alle 18-vuotiaat kamppailevat… →