Suomen ja Itävallan kokoonpanot julkaistu – Niklas-Salminen ja Thiem avaavat maaottelun

12.9.2019  |  14:53  |  Ennakot

Perjantaina käynnistyvän Suomen ja Itävallan Davis Cup -maaottelun pelaavat kokoonpanot julkaistiin torstaina pidetyssä arvontatilaisuudessa Espoo Metro Areenalla.

Maaottelu käynnistyy perjantaina klo 18:00 Patrik Niklas-Salmisen ja Dominic Thiemin kohtaamisella. Tämän jälkeen kentälle astelevat Emil Ruusuvuori ja Dennis Novak. Niklas-Salmisen ja Thiemin ottelu näkyy suorana TV2:n puolella. Lauantaina päivä alkaa maailmanluokan nelinpelillä, kun Henri Kontinen ja Harri Heliövaara haastavat Jürgen Melzerin ja Oliver Marachin. Maaottelun viimeisissä kaksinpeleissä kohtaavat Ruusuvuori – Thiem ja Niklas-Salminen – Novak.

KUVAGALLERIA: ARVONTATILAISUUS

Perjantai 13.9. klo 18:00 alkaen

Patrik Niklas-Salminen – Dominic Thiem
Emil Ruusuvuori – Dennis Novak

Lauantai 14.9. klo 14:00 alkaen

Henri Kontinen/Harri Heliövaara – Jürgen Melzer/Oliver Marach
Emil Ruusuvuori – Dominic Thiem
Patrik Niklas-Salminen – Dennis Novak

Suomen joukkueen kapteenina on Jarkko Nieminen ja Itävallan Stefan Koubek. Kapteenit voivat vaihtaa pelaajiaan vielä tuntia ennen ottelun alkua. Otteluparin voittaja etenee helmikuussa 2020 pelattavaan maailmanlohkon karsintaan.

YLE televisioi maaottelun – molempien päivien avausottelut TV2:lla ja kaikki ottelut suorana YLE Areenassa

YLE toimii tapahtuman virallisena TV-lähetysten tuottajana. Molempien päivien avausottelut näkyvät suorana TV2:lla ja kaikki ottelut suorana YLE Areenassa.

LÄHETYSAJAT

Jaa:

Seuraava uutinen: Maaottelun kattavat kuvagalleriat… →