Suomen DC-joukkue: J.Nieminen, H. ja M.Kontinen sekä Heliövaara

6.9.2011  |  14:30

Suomen Davis Cup -joukkueen kapteeni Kim Tiilikainen nimesi jo pari viikkoa sitten Jarkko Niemisen (ATP 49) ja Henri Kontisen (ATP 290) Suomen joukkueeseen ottelussa Puolaa vastaan 16.-18.9.2011 Barona Areenalla, Espoossa.
Tänään tiistaina 6.9. hän täydensi joukkuetta kahdella muulla pelaajalla, Harri Heliövaaralla (ATP 295) ja Micke Kontisella (ATP 707).
Myös Puolan joukkueen kokoonpano julkaistiin tänään. Siinä ovat Jerzy Janowicz (ATP 141) ja Grzegorz Panfil (ATP 441) sekä nelinpelispesialistit Mariusz Furstenberg (ATP 4-p 13) ja Marcin Matkowski (ATP 4-p 13).
Suomen ja Puolan Davis Cup -ottelu on Davis Cupin Eurooppa-Afrikan I ryhmän putoamiskarsintaa. Voittaja säilyttää paikkansa I ryhmässä, hävinnyt pelaa ensi vuonna Eurooppa-Afrikan II ryhmässä.

Jarkolle maaottelu on 26., Henrille seitsemäs, Harrille neljäs ja Mickelle toinen.
Janowicz pelaa kuudennen, Panfil toisen ja nelinpelipari 22. maaottelunsa Suomessa.

Otteluohjelma

pe 16.8. klo 16 alk. joukkueiden esittely, jonka jälkeen kaksi kaksinpeliä peräkkäin, maitten ykköset kohtaavat toisen maan kakkosen
la 17.8. klo 14 nelinpeli
su 18.8. klo 13 alk. kaksi kaksinpeliä peräkkäin, ensin maitten ykköset ja sitten maitten kakkoset vastakkain.

Suomi – Puola -ottelun yhteydessä on yleisölle tarjolla runsaasti monenlaista oheisohjelmaa:
Pe-la Valmentajakoulutusta Barona Areenalla
La Lasten päivä Esport Arenalla
Su Naisten päivä Esport Arenalla
Iso näyttelyalue: tuote-esittelyjä ja -myyntiä kaikkina pelipäivinä
Yleisölle on tarjolla myös viihteellistä ohjelmaa kaikkina pelipäivänä otteluiden lomassa,
niitä edeltäen ja niiden jälkeen. Esiintyjinä mm. Idols-voittaja Martti Saarinen perjantaina, lauantaina nelinpelin jälkeen on lyhyt näytösottelu, jossa Radio SuomiPOP Aamulypsyn juontajat Jaajo Linnonmaa ja Juha Perälä pelaavat ”kolminpelin” suomalaista naispelaajaa vastaan. Jaajo ja Perälä ovat haastaneet Emma Laineen, joka kilpailuohjelman niin salliessa tulee mukaan. Lippujen ennakkomyynti:

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cupin seurakilpailu… →