Suomelle avaustappio Fed Cupissa

18.4.2006  |  10:15

Tänään vastassa Luxemburg

Suomen naisten Lindström Fed Cup Team avasi osaltaan Fed Cupin Eurooppa/Afrikan I ryhmän alkulohkon maanantaina Plovdivissa, Bulgariassa ottelulla Hollantia vastaan.
Kakkosten kaksinpelissä Hollannin Elise Tamaela (WTA 142) voitti Katariina Tuohimaan (WTA luvuin 6-4, 6-3. Mainiosti pelanneella ”Katsulla” oli ensimmäisessä erässä yksi pelipallo 5-5:een.
Ykkösten kaksipelissä Michaella Krajicek voitti ensimmäisen erän Emma Laineelta luvuin 6-1. Toisessa erässä peli tasoittui, ja Emmallakin oli pelipallo 5-5:een. Erä meni kuitenkin Krajicekille 6-4. Nelinpelissä takavuosien tähti, vieläkin hyvässä iskussa oleva 35-vuotias Brenda Schultz-McCarthy ja Marrit Boonstra voittivat Piia Suomalaisen ja Tuohimaan 6-1, 6-1.
Lohkon toisessa maanantaisessa ottelussa Slovakia voitti Luxemburgin 3-0.
Tiistaina Suomi ja Luxemburg pelaavat tärkeän ottelun tässä neljän maan alkulohkossa. Suomen joukkueen ykköstykki Emma Laine on valitettavasti sairastunut eikä voi pelata. Suomen ykkösenä pelaa Piia Suomalainen ja kakkosena Katariina Tuohimaa. Päivän toisessa ottelussa ovat vastakkain Hollanti ja Slovakia.
Maanantaina viiden joukkueen lohkossa Valko-Venäjä voitti Viron 2-1 ja Israel Ruotsin 3-0.

Seuraava uutinen: Luxemburg voitti Suomen… →