Suomalaisvoittoja ITF Futureissa

6.10.2004  |  09:55

L.Ketola, Kiiski ja T.Nieminen menivät jatkoon

Lassi Ketola Glasgow’ssa Skotlannissa sekä Lauri Kiiski ja Timo Nieminen Torreonissa Meksikossa ottivat ensimmäisen kierroksen voitot 10.000$ ITF Futures-turnauksissa.
Ketola kukisti italialaisvastustajansa Giuseppe Mengan 6-4, 7-6(4) ja saa vastaansa brittitenniksen suuren toivon, villillä kortilla mukaan päässeen ja kuudenneksi sijoitetun Andrew Murrayn. 17-vuotias Murray voitti syyskuussa US Openin poikien kaksinpelin ja hänestä on brittilehdistö kohkannut siitä lähtien. Dunblanesta, Skotlannista kotoisin oleva Murray valmentautuu samassa espanjalaisessa Sanchez-Casal -tennisakatemiassa kuin Svetlana Kuznetsova. Murray oli brittien Davis Cup-joukkueessa, joka syyskuussa hävisi Itävallalle 2-3, muttei päässyt vielä kentälle.
Lassi Ketola on Glasgow’n nelinpelissä kakkossijoitettu parinaan italialainen Federico Torresi.
Meksikossa ykkössijoitettu Nieminen voitti kuubalaisen villin kortin saaneen Yanquiel Medina-Sobrino 7-6(2), 6-1 ja kolmanneksi sijoitettu Kiiski Ruotsin Mikael Ekmanin 6-2, 6-2. Ekman tuli pääsarjaan lucky loserina, kun Hollannin Ordaan van der Werf vetäytyi kisasta arvonnan jälkeen.
Kiiski on kisan nelinpelissä kakkossijoitettuna amerikkalaisparinsa Josh Olivasin kanssa.

10.000$ ITF Futures-turnaus
Glasgow, Britannia
1.kierrosta: Lassi Ketola – Giuseppe Menga Italia 64 76(4)

Torreon, Meksiko

1.kierrosta: Timo Nieminen (1.) – Yanquiel Medina-Sobrino Kuuba (villi kortti) 76(2) 61, Lauri Kiiski (3.) – Mikael Ekman Ruotsi (lucky loser) 62 62

Seuraava uutinen: J.Nieminen jatkaa nelinpelissä… →