Suomalaistrio kärkisijoitettu Ruotsissa ITF Futures-turnauksessa

12.9.2010  |  18:23

Danderydissä, Tukholmassa käynnistyy maanantaina miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus, jossa suomalaisedustus on todella vahva.
Loukkaantumisen vuoksi pitkän kilpailutauon pitämään joutunut Henri Kontinen on kisan ykkössijoitettu, Timo Nieminen kakkonen ja Juho Paukku kolmonen.  Heidän lisäkseen kisan pääsarjassa ovat Sami Huurinainen ja Micke Kontinen.
Kaksinpelin karsintoihin osallistuivat Jesper Saarni ja Frol Aho, mutta kummallekaan ei auennut tie pääsarjaan.
Henri Kontinen kohtaa avausottelussaan Saksan Richard Waiten, Nieminen Ruotsin Claudio Riveran, joka on mukana villillä kortilla, ja Paukku tanskalaiskarsija Philip Ornon. Micke Kontiinen kohtaa Ruotsin Tobias Blomgrenin, hänelläkin villi kortti, ja Huurinainen neljänneksi sijoitetun Ruotsin Michael Ryderstedtin.

Nieminen ja Paukku ovat kakkossijoitettuja nelinpelissä ja kohtaavat ruotsalaiset Blomgrenin ja Johan Backströmin, Micke Kontisen parina on Ruotsin Markus Eriksson ja parilla vastassaan ruotsalaiset Isak Arvidsson ja Lucas Renard.
Maanantaina ensimmäisen kierroksen ottelunsa pelaavat Huurinainen ja Kontiset. Niemisella ja Paukulla on illalla nelinpelin avausottelu.

Henri Kontinen tekee paluun kilpakentille Danderydissä 

Jaa:

Seuraava uutinen: H.Kontinen jatkoon Danderydissä… →