Suomalaisseniorit Christchurchista Hanmer Springsiin

23.2.2011  |  07:46

Voimakas maanjäristys Uudessa Seelannin Christchurchissa on keskeyttänyt neljän seniorien MM-joukkuekilpailun, miesten 35v, 45v ja 50v sekä naisten 45v -ikäluokkien cupit.
Suomesta Dubler Cupiin (M45) osallistuvat Kari Silvola ja Hannu Hamari sekä Fred Perry Cupiin (M50) osallistuvat Joakim ja Klaus Berner sekä Seppo Hänninen.
-Kaikki suomalaispelaajat jättivät Christchurchin. Siirryimme turvaan vuorille Hanmer Springsiin ja voimme hyvin, viestitti ”Kimmen” Berner. – Christchurchin infrastruktuuri on mennyt, teitä ja taloja on sortunut, ei ole sähköä, vettä, wc:t eivät toimi. Akut kännyköistä alkoivat loppua, joten kotiväkeen ei ollut helppo pitää  yhteyttä.
-Emme vielä ole saaneet tietoa kansainvälisen lentoliikenteen tilasta, kertoi Berner tekstiviestissään.

Selvää on, että myös Christchurchin tenniskeskus, jossa cupit piti pelata, ovat kärsineet suuria vahinkoja. Kenttiä on haljennut ja useimmat niistä ovat veden vallassa.
ITFon luvannut ilmoittaa keskiviikkona, mihin ratkaisuun se turnauksen osalta päätyy. Joukkuekilpailuja, joita pelataan Ashburtonissa ja Timarussa, ainakin näillä näkymin jatketaan.
Ensi viikolla piti pelattaman myös seniorien henkilökohtaiset MM-kilpailut Christchurchissa. Niihin oli ilmoittautunut yli 300 pelaajaa, joista viisi suomalaisia.

Jaa:

Seuraava uutinen: Timo NIeminen voitokas… →