Suomalaisparit Oslossa välierissä

2.3.2006  |  11:00

Heliövaara kohtaa Latvian Stabinsin

Juniorien 4.kategorian ITF-pistekisan nelinpelissä kaksi suomalaisparia on edennyt  välieriin Oslossa. Kakkoseksi sijoitettu pari Emma Helistén/Jennifer Holmberg voitti tanskalaiset Karen Barbatin ja Kim Damin ja kohtaa välierissä neljänneksi sijoitetun parin Margarita Edinarova Venäjä/Ariane Masschelein Valko-Venäjä. Toinen suomalaispari Maria Fagerström/Stina Kailaheimo hävisi puolivälierissä ykkösiksi sijoitetuille ruotsalaisille Sandra Romalle ja Caroline Magnussonille 5-7, 2-6.
Poikien nelinpelissä Harri Heliövaara ja Roope Kailaheimo voittivat puolivälierissä ykkössijoitetut norjalaiset Martin Kildahlin ja Henrik Skalmerudin 4-6, 6-2, 6-4. Välierissä he saavat vastaansa sijoittamattomat ruotsalaiset Anssoumane Diopin ja Gustav Kivilon.
Kaksinpeleissä kakkoseksi sijoitettu Harri Heliövaara on ainoana vielä mukana olevana suomalaisena. Välierissä hän kohtaa viidenneksi sijoitettun Latvian Keisjanis Stabinsin, joka oli viime vuonna juniorien EM-kisoissa 16-vuotiaiden poikien välierissä. Viime marraskuussa Heliövaara ja Stabins kohtasivat TaTS Openissa, 4.kategorian ITF-pistekisassa Tampereella. Harri voitti ottelun kolmessa erässä.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara Oslo Indoor-finaaliin… →