Suomalaisnuoria kansainvälisissä kisoissa

8.7.2008  |  21:00

Neljä suomalaista puolivälierissä Pajulahdessa

Liikuntakeskus Pajulahdessa järjestettävässä junioreiden ITF -kilpailussa neljä suomalaispelaajaa on edennyt puolivälieriin. Poikien sarjassa Lauri Mäkikalli, Sebastian Lindström ja Juuso Laitinen voittivat toisen kierroksen ottelunsa tiistaina ja pelaavat keskiviikkona paikasta välieriin. Tyttöjen sarjassa Julia Rissanen selvitti myös tiensä puolivälieriin.

Tennis Europe -kilpailuissa on Pariisissa mukana Herkko Pöllänen, joka hävisi avauskierroksen ottelunsa. Herkko jatkaa mukana jatkokaaviossa sekä nelinpelissä.

Liettuassa pelattavassa TE -kilpailussa ovat mukana Rasmus Lindström ja Nicolas Nietosvaara. Molemmat ovat voittaneet kaksi ottelua ja pelaavat keskiviikkona puolivälierissä.

Meppelissä Hollannissa Tennis Europe -kilpailussa mukana on Julianna Heino. hänet on sijoitettu suoraan toiselle kierrokselle, ottelu tiedossa keskiviikkona tai torstaina.

  • TE Meppel

Saksan kovatasoisessa ITF kilpailussa on mukana Henri Laaksonen. Ensimmäisen kierroksen ottelussa Laaksonen kohtaa Maximilian Neuchristin Itävallasta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Pashanski palaa Tampereelle… →