Suomalaismenestystä EM-kisoissa Seefeldissä

24.1.2010  |  00:00

Juvakoskelle kultaa, Bernerille ja Väänäselle hopeaa

Suomalaisseniorit menestyivät jälleen Seefeldissä, Itävallassa pelatuissa sisäkenttien EM-kisoissa. Kisojen toisella viikolla pelattiin ikäluokkien 45/50/55 –ottelut.
Miesten nelinpelin 55v-ikäluokan Euroopan mestaruuden voitti pari Jussi Juvakoski/Alan Rasmussen Tanska. Loppuottelussa kukistui pari Alexander Haupt-Buchenrode/Harald Hellmonseder Itävalta.
50v-ikäluokassa ykköseksi sijoitetut Joakim Berner ja Juha Väänänen joutuivat loppuottelussa tunnustamaan belgialais-saksalaisparin Pierre Godfroid/Peter Schreckenberg paremmakseen 5-7, 2-6, mutta hopeaa tuli.
Joakim Berner sai pronssia 50v kaksinpelissä, kun eteni välieriin, jonka kolmannessa erässä joutui luovuttamaan Ruotsin Per Larssonille. Mestaruuden voitti Pierre Godfroid, josta näin tuli kaksoismestari. Jussi Juvakoski oli 55v-luokan kaksinpelin neljännellä kierroksella, jolla hävisi mestaruuteen edenneelle nelinpeliparilleen Alan Rasmussenille 4-6, 2-6.
Seniorien sisäkenttien EM-kilpailut järjestettiin nyt 34.kerran. Osallistujia 18 eri luokassa oli kaikkiaan 696.

Seniorien sisäkenttien EM-kilpailut
8.-23.1. Seefeld, Itävalta

Kaksinpeli
Miehet 45v
1.kierrosta: Seppo Hänninen – Fabricio Cristofoletti Italia 61 10 luov., Jari Larkiola – Dimity Kureptin Venäjä 62 61
2.kierrosta. Andrew Sharp Britannia – Hänninen 61 46 62, Larkiola – Flavio Pasqazzo Italia 62 60
3.kierrosta: Ingo Hagemeister Saksa – Larkiola 64 64
Miehet 50v
1.kierrosta: Juha Väänänen (13.) – Ernst Palmberg Saksa 60 62
2.kierrosta: Väänänen – Helmut Oberhauser Italia 62 62, Heikki Kettunen (9.) – Wilfried Gatzke Saksa 60 64, Joakim Berner (2.) – Antonio Mocellini Italia 62 62
3.kierrosta: Jürg Hüsler Sveitsi (4.) – Väänänen 62 62, Gerd Wilde Saksa (8.) – Kettunen 61 62, Berner – Jürgen Temme Saksa (16.) 64 61
Puolivälieriä: Berner – Wilde 46 63 64
Välieriä: Per Larsson Ruotsi – Berner 26 63 10 luov.

Välieriä: Berner/Väänänen – Franco Narcisi Italia/Alexei Grishin Venäjä 61 62
Loppuottelu: Pierre Godfroid Belgia/Peter Schreckenberg Saksa – Berner/Väänänen 75 62
Miehet 55v
2.kierrosta: Juvakoski/Rasmussen (1.) – Robert Hublik/Wolfgang Schuhmeier Itävalta wo
Puolivälieriä: Juvakoski/Rasmussen – Rudolf Macel Thyssen/Frits Raijmakers Hollanti wo
Välieriä: Juvakoski/Rasmussen – Marco Dede Italia/Paul French Britannia 75 61
Loppuottelu: Juvakoski/Rasmussen – Alexander Haupt-Buchenrode/Harald Hellmonseder Itävalta (6.) 61 63

Seuraava uutinen: Estrella voitti Paukun… →