Suomalaisjuniorit Riga Openissa

18.6.2013  |  11:24

Latvian Rigassa pelattavassa ITF 4 kategorian kisassa on mukana useita suomalaisjunioreita. Eero Vasa (ÅLK) voitti ensimmäisellä kierroksella Liettuan Luka Zvikaksen tiukassa kolmen erän ottelussa 5-7, 7-6 (3), 6-3. Toisella kierroksella Vasa kohtaa Latvian Mikus Losbergsin. Toinen suomalainen Julius Kaverinen (HVS) kohtaa ensimmäisellä kierroksella  Sveitsiläisen Raphael Baltenspergerin, joka eteni pääsarjaan karsintojen kautta.

Tyttöjen sarjassa Nanette Nylund (HVS) hävisi ensimmäisellä kierroksella Angelina Klimovalle (GER) 7-5,6-0. Lila Humaloja puolestaan hävisi kolmessa erässä Elisa Mai Koonikille (EST) 6-1,2-6,6-3. Johanna Ranta-Aho (HVS) pääsi lucky loserina pääsarjaan, mutta taipui Viktoruya Yankovskayalle (RUS) 6-0,6-2. Olivia Pimiän (HVS) tien katkaisi Diana Dehterevich (BLR) 6-2, 6-2. Toiseksi sijoitettu Tanja Tuomi (TaTS) kohtaa Ariadna Blinovan (LAT) ensimmäisellä kierroksella.

Seuraava uutinen: Jarkko Nieminen taipui… →