Suomalaisjuniorit Orange Bowlissa

5.12.2005  |  00:00

Ina Kauppila, Harri Heliövaara, Jesse Kiuru ja Katariina Tuohimaa ovat aloittaneet urakkansa Orange Bowlissa

Jesse Kiuru ja Ina Kauppila hävisivät ensimmäiset ottelunsa yhdessä junioreiden arvostetuimmassa turnauksessa, Orange Bowlissa. Kiuru kohtasi alle 16-vuotiaiden poikien karsintojen ensimmäisellä kierroksella Chilen Matias Bobadillan, joka oli tällä kertaa parempi 6-2, 7-6(2). Tyttöjen alle 16-vuotiaiden luokassa Ina Kauppila hävisi kilpailun kymmenenneksi sijoitetulle USA:n Carolyn McVeighille 6-0, 6-2.
Poikien alle 16-vuotiaiden kaksinpelissä on mukana Harri Heliövaara ja tyttöjen alle 18-vuotiaiden kaksinpelissä Katariina Tuohimaa. Heliövaara on sarjan 13. sijoitettu ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella Italian Alessio Abbondanzerin. Katariina Tuohimaa läpäisi tyttöjen karsinnat ja kohtaa pääsarjan ensimmäisellä kierroksella Liset Briton.

Seuraava uutinen: Harri Heliövaara toiselle… →