Suomalaisjunioreja TE Junior Tour-kilpailuissa

6.7.2012  |  08:20

TVS:n Patrick Stenfors selvitti tiensä välieriin Tallinnassa pelattavan 3. kategorian TE Junior Tour-turnauksen pojat 14v.-sarjassa. Stenfors päihitti puolivälierissä neljänneksi sijoitetun Viron Artur Erik Lindmaan. Välierissä Stenfors kohtaa ykkössijoitetun Venäjän Alexey Aleshchevin.
Turnauksessa oli mukana myös Smashin Kalle Laitinen, joka kuitenkin hävisi toisella kierroksella viidenneksi sijoitetulle Viron Martin Randperelle sekä HVS:n Niko Nylund, joka hävisi ensimmäisellä kierroksella liettualaiselle Andris Gudinsille.
Tyttöjen sarjassa TaTS:n Mariella Minetti hävisi toisella kierroksella neljänneksi sijoitetulle Valko-Venäjän Kseniya Savenkavalle.

13. Babolat Cup
TE 14v. Junior Tour (3. kategoria)
1.7.-7.7.2012 Tallinna, Viro

HVS:n Nicola Ussher pääsi puolivälieriin 12-vuotiaiden TE-turnauksessa Saksassa. Ussher voitti kolmannella kierroksella Saksan Jacqueline Kruempelmannin suoraan kahdessa erässä. Ussherin seurakaverin Aino Alkion turnaus päättyi kolmannelle kierrokselle, kun hän hävisi Viron Maileen Nuudille.
Ussher ja ruotsalainen Melis Yasar selvittivät lisäksi tiensä nelinpelin välieriin, jossa he kohtaavat Romanian Sofia Papucin ja Saksan Zoe-Merlyn Schmidtin.