Suomalaisille tappiot toisella kierroksella TE14-kisassa Falköpingissä

30.5.2014  |  08:58

Tiukkojen kolmieräisten jälkeen sekä TaTS:n Roni Rikkonen (TE 302) että KTS:n Liisa Vehviläinen (TE 397) hävisivät toisen kierroksen ottelunsa TE14 Junior Tour -turnauksen kaksinpeleissä Falköpingissä, Ruotsissa.
Roni Rikkonen (TE 302) voitti ensimmäisen erän 6-1 hävisi ensimmäisen erän ruotsalaiskarsija Leo Tomassonille, mutta voitti ensimmäisen erän 6-1 ottelussaan ruotsalaiskarsija Liam Hedlundia vastaan, mutta hävisi toisen erän 2-6. Kolmas erä ratkesi vasta tie-breakissa, jonka Hedlund vei 7-6(0).
Nelinpelissä Roni ja hänen seurakaverina Otto Meskanen kokivat puolivälierissä tappion ykkössijoitetulle ruotsalaisparille Johan Garpered/Erik Grevelius.
KTS:n Liisa Vehviläinen (TE 397) voitti Ronin tavoin ensimmäisen erän ottelussaan villillä kortilla mukaan tulleesta Ruotsin Jacquline Nylander Alteliuksesta, mutta hävisi toisen erän. Kolmannessa erässä Liisan nelipelipari Jacquline oli piirun verran vahvempi ja vei sen 7-5.
Ruotsalaispari Sara Salemyr/Tuva Wallin voitti Jacqulinen ja Liisan ensimmäisellä kierroksella.

TE 14v Junior Tour -turnaus
24.-30.5.2014 Falköping, Ruotsi
Poikien kaksinpeli
2.kierrosta: Liam Hedlund Ruotsi (karsija) – Roni Rikkonen  16 62 76(9)
Tyttöjen kaksinpeli
2.kierrosta: Jacquline Nylander Altelius Ruotsi (villi kortti) – Liisa Vehviläinen (6.) 46 63 75
Poikien nelinpeli
1.kierrosta: Otto Meskanen/Rikkonen – Melker Isaksson/Hugo Regner Ruotsi 46 63 [12-10]
Puolivälieriä: Johan Garpered/Erik Grevelius Ruotsi (1.) – Meskanen/Rikkonen 64 62
Tyttöjen nelinpeli
1.kierrosta: Sara Salemyr/Tuva Wallin Ruotsi – Nylander Altelius/Vehviläinen 76(5) 62

Seuraava uutinen: Johansén, Ussher, Kinnunen… →