Suomalaisille tappiot Gausdalin kaksinpelissä

20.6.2009  |  11:00

H.Kontinen/T.Nieminen nelinpelin loppuottelussa

Gausdalissa, Norjassa ei sateen vuoksi pelattu torstaina yhtään ottelua miesten 15.000 ITF Futures-turnauksessa, mutta kun perjantaina päästiin jälleen kentille, sekä Henri Kontinen (ATP 1315) että 4.sijoitettu Timo Nieminen kokivat tappiot kaksinpelin puolivälierissä.
Kolmanneksi sijoitettu USA:n Michael McClune (ATP 504) voitti Kontisen ja 8.sijoitettu Norjan Stian Boretti (ATP 641) Niemisen. Tämä oli Niemisen ja Borettin seitsemäs kohtaaminen, joita Nieminen johtaa nyt 5-2.
Kakkosiksi sijoitetut Kontinen ja Nieminen selvittivät tiensä turnauksen nelinpelin loppuotteluun, voittamalla 3.sijoitetut ruotsalaiset Carl Bergmanin ja Henrik Norfeldtin. Loppuottelussa lauantaina on vastassa ykkössijoitettu pari Ranskan Fabrice Martin ja USA:n Michael McClune.

"Kakkosfuturen" karsinnat käynnistyvät

Gausdalissa pelataan heti perään toinen miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus, jonka kaksinpelin karsinnat käynnistyvät lauantaina. Ensimmäisellä kierroksella Jesse Kiuru saa vastaansa Zimbabwen Tinotenda Chanakiran, Roope Kailaheimo USA:n Brett Cromwellin ja Harri Heliövaara Ranskan Mickael Laurentin.
Karsintakaaviossa suoraan toisella kierroksella ovat Tommy Laine (4.), joka kohtaa voittajan Adrian Forsberg Skogeng – David Nord –ottelusta j Sami Huurinainen (5.), jonka vastustaja on Ruotsin Bardia Salehi.

Miesten 15.000$ ITF Futures
15.-21.6. Gausdal, Norja

Kaksinpeli
Puolivälieriä: Michael McClune USA (3.) – Henri Kontinen 62 76(1), Stian Boretti Norja (8.) –Timo Nieminen (4.) 63 62
Nelinpeli
Välieriä: Kontinen/Nieminen (2.) – Carl Bergman/Henrik Norfeldt 62 62

Jaa:

Seuraava uutinen: M.Kontinen välieriin Casablancassa… →