Suomalaisilla sijoitettuja vastassa miesten ITF Futures -turnauksissa

10.6.2013  |  09:11

Henrik Sillanpää ja Micke Kontinen Marokossa

Henrik Sillanpää (ATP 1160) selvitti tiensä miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksen pääsarjaan Casablancassa, Marokossa.  Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella hän kohtaa kisan ykkössijoitetun Algerian Lamine Ouahabin (ATP 317).
Micke Kontisen (ATP 967) ensimmäisen kierroksen vastustaja on kolmanneksi sijoitettu Espanjan Albert Alcaraz Ivorra (ATP 551). Nelinpelissä Henrik Sillanpää ja Venäjän Konstantin Gerlakh saaavat vastaansa villillä kortilla mukaan tulleet marokkolaiset Houssam Sbaiin ja Jawad Tlemsserin. Viime viikolla Casablancassa pelatun ITF Futures -turnauksen nelinpelin voittaneiden Micke Kontisen ja Ruotsin Isak Arvidssonin avausvastustajat ovat marokkolaiset Kamil Benmoussa ja Hamid Derbani.

Miesten 10.000$ ITF Futures
10.-16.6.2013 Casablanca, Marokko
Kaksinpelin karsinta
2.kierrosta (voittajat pääsarjaan): Henrik Sillanpää (2.) – Hamid Derbani Marokko 64 63

Timo Nieminen ja Henri Kontinen Hollannissa

Timo Nieminen (ATP 474) on miesten 15.000$ ITF Futures -turnauksessa Amstelveenissa. Hän saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa kakkossijoitetun Brasilian Ricardo Hoceverin (ATP 319).
Myös nelinpelissä Timo ja hänen saksalaisparinsa Torben Hornung kohtaavat kakkossijoitetut Hollannin Antillien Alexander Blom ja Hollannin Antal van der Duimin. Henri Kontinen ja Indonesian Christpher Rungkat saavat vastaansa neljänneksi sijoitetun chileläisparin Nicolas Jarryn ja Gonzalo Laman.

Herkko Pöllänen Turkissa

Manisassa, Turkissa miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksessa Herkko Pöllänen (ATP 963) saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa kahdeksanneksi sijoitetun ukrainalaisvasuri  Vladyslav Manafovin (ATP 832).

 

 

Henrik Sillanpää

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko Nieminen Queensin… →