Suomalaisia Ruotsin liigassa

13.12.2006  |  09:45

Kiiski Lidköpingissä ja Jansson SALKissa

Lauri Kiiski on pelannut viimevuotiseen tapaan Ruotsin miesten liigassa Lidköpingin joukkueessa. Ilman varsinaisia supertähtiäkin joukkue on edennyt ensi viikonvaihteessa pelattavaan liigafinaaliin, jossa se kohtaa KLTK:n. Tukholmalaisjoukkueen riveissä ovat pelanneet Robin Söderling, Thomas Johansson, Michael Ryderstedt, Ervin Eleskovic, Jakob Adaktusson, Otto Sauer, Simon Aspelin ja Johan Landsberg. Välierissä KLTK voitti Fair Playn ja Lidköping Sandaredin.
Kiiski on pelannut  Lidköpingin liigajoukkueessa kaksinpelissä nelosena ja kakkosnelinpeliparissa Johan Brunströmin, Rickard Holmströmin ja Anders Järrydin parina. ”Late” on voittanut kaikki pelaamansa ottelut, kolme kaksi- ja kolme nelinpeliä. Suomen Viking Line SM-liigassa Kiiski pelaa TaTS:n riveissä.
KLTK:n ja Lidköpingin finaalissa on kaksi ottelua, yksi kummankin kotikentällä. Ensimmäinen finaali on Kungligassa Tukholmassa perjantaina 15.12. ja toinen sunnuntaina 17.12. Lidköpingissä.
Takavuosien ammattilaisemme, Ahvenanmaalta lähtöisin oleva Linda Jansson on  Ruotsin naisten liigamestari, kun brommalainen SALK voitti viime viikonloppuna liigafinaalissa Fair Playn 5-1. Linda pelasi nelosena kaksinpeliä ja kakkosnelinpeliparissa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Niemisen KB hävisi… →