Suomalaiset putosivat Riian TE Junior Tour-kisassa

21.6.2012  |  07:23

Kaikkien suomalaisjuniorien taival Riga Openin Tennis Europe Junior Tour-turnauksessa päättyi. Pojat 16v.-sarjassa Smash-tenniksen Kim Kauppila koki tappion Sveitsin Kai Laenzlingerille Riikan Tennis Europe Junior Tour-turnauksen toisella kierroksella. Laenzlinger voitti ottelun kahdessa erässä lukemin 6-3, 6-0.

Pojat 14v.-sarjassa turnauksessa seitsemänneksi sijoitettu HVS:n Aaro Pöllänen hävisi toisella kierroksella USA:n villin kortin Daniel Soyferille. Yhdysvaltalainen vei ottelun nimiinsä lukemin 7-5. 6-4.
Nelinpelissä Pöllänen ja Patrick Kaukovalta hävisivät puolivälierissä turnauksen ykköseksi sijoitetulle puolalaisparille Piotr Matuszewski/Robert Wrzesinski.

Tytöt 14v.-sarjassa HVSn Lila Humaloja hävisi toisen kierroksen ottelunsa kuudenneksi sijoitetulle Puolan Alicja Sierzputowskalle suoraan kahdessa erässä.
Nelinpelissä Humaloja ja hänen Latvialainen parinsa Irina Lapustina hävisivät avauskierroksella valkovänäiläisille Katsiaryna Skachkovalle ja Katsiaryna Yemelyanenkalle.

Tytöt 12v.-sarjassa HSV:n Paula Joukanen hävisi toisella kierroksella Latvian Deniza Marcinkevicalle. Latvialainen vei kaksieräisen ottelun nimiinsä lukemin 6-2, 6-3.
Nelinpelissä Joukanen ja Aino Alkio putosivat puolivälierissä, hävittyään Iso-Britannian Ali Collinsille ja Alexandra Hunterille kahdessa erässä. Myöskin HVS:a edustava Nicola Ussher ja hänen venäläisparinsa Natalia Boltinskaya hävisivät puolivälieräottelunsa puolalaisille Ania Hertelille ja Wiktoria Rutkowskalle.

Nelinpeli P14
Puolivälierät: Piotr Matuszewski/Robert Wresinski Puola (1) – Aaro Pöllänen/Patrick Kaukovalta 26 60 10-6
Kaksinpeli T14
2.kierrosta: Alicja Sierzputowska (6) – Lila Humaoja 62 61
Nelinpeli T14
1.kierrosta: Katsiaryna Skachkova/Katsiaryna Yemelyanenka Valko-Venäjä – Lila Humaloja/Irina Lapustina Latvia 60 62
Kaksinpeli T12
2.kierrosta: Deniza Marcinkevica Latvia – Paula Joukanen 62 63
Puolivälierät: Ali Collins/Alexandra Hunter Iso-Britannia – Paula Joukanen/Aino Alkio 63 62
Anie Hertel/Wiktoria Rutkowska Puola – Nicola Ussher/Natalia Boltinskaya Venäjä 36 76(8) 10-5

Seuraava uutinen: Myös Kaverinen puolivälieriin… →