Suomalaiset maailmalla

18.3.2010  |  14:56

T.Nieminen Turkissa, H.Kontinen Englannissa, Paukku Kanadassa, Laaksonen Sveitsissä

T.Nieminen Antalyassa

Timo Nieminen (ATP 373) on seitsemänneksi sijoitettu Turkin Antalyassa miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksessa, jonka ensimmäisellä kierroksella kohtaa Slovenian Janez Semrajcin (ATP 403). Turnaus, joka on ensimmäinen kolmesta samantasoisesta ITF Futures-kisasta, pelataan massalla.
Nelinpelissä Timon parina on Slovakian Pavel Cervenak. Neljänneksi sijoitettu pari otti jo avausvoiton ukrainalaisista Stanislav Poplaskyysta ja Artem Smirnovista ja kohtaa puolivälierissä Tsekin Martin Faflin ja Alexander Lobkovin.
Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
15.-21.3. Antalya, Turkki
Nelinpeli
1.kierrosta: Pavel Cervenak Slovakia/Timo Nieminen (4.) – Stanislav Poplaskyy/Artem Smirnov Ukraina 61 75

H.Kontinen Bathissa

Henri Kontinen (ATP 257) on kuudenneksi sijoitettu miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksessa Bathissa, Britanniassa. Hän kohtaa ensimmäisellä kierroksella Irlannin Barry Kingin (ATP 601). Henri voitti Kingin viime vuonna Vierumäen ITF Futures-turnauksen puolivälierissä 6-2, 6-4.
Nelinpelissä Henrin parina on Tanskan Frederik Nielsen. Kakkossijoitetuksi sijoitettu pari kohtaa ensimmäisellä kierroksella liettualaiset Benas Majauskasin ja Dovydas Sakinisin.

 
Paukku Sherbrookessa

Juho Paukku (ATP 532) pelaa tällä viikolla miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksessa Sherbrookessa, Kanadassa. Juho kohtaa ensimmäisellä kierroksella Etelä-Afrikan Andrew Andersonin (ATP 567). He eivät ole kohdanneet aiemmin.

Laaksonen Wetzikonissa

Henri Laaksonen (ATP 1364) on saanut villin kortin Wetzikonissa, Sveitsissä pelattavaan miesten 10.000$ ITF Futures-turnaukseen. Hän kohtaa ensimmäisellä kierroksella Tsekin Ladislav Chramostan (ATP 628). Tämä on heidän ensimmäinen kohtaamisensa.
Nelinpelissä Henrin parina on Sveitsin Sandro Ehrat. Parin avausvastustajat ovat Ranskan Clement Reix ja Mathieu Rodrigues.

Jaa:

Seuraava uutinen: T.Nieminen jatkoon Antalyassa… →