Suomalaiset ITF-kilpailuissa

5.3.2008  |  10:50

Kiurulle ja Laaksoselle tappiot. Fagerström, Sillanpää ja Kontinen jatkavat

Jesse Kiuru ja Henri Laaksonen kokivat tappiot Luxemburgin ITF-kilpailussa. Jesse Kiuru (ITF 179) hävisi Italian Matthieu Vierinille (ITF 326), joka oli päässyt pääsarjaan villillä kortilla, lukemin 6-4, 6-1. Henri Laaksonen koki tappion Slovakian Robert Gasparetzille (ITF 213), joka karsi tiensä pääsarjaan, luvuin 6-3, 6-4. Nelinpelissä neljänneksi sijoitettu suomalaispari kohtaa puolalaisparin Gozdur/Tatarczyk.

Latviassa Maria Fagerström ja Henrik Sillanpää voittivat ensimmäisen kierroksen ottelunsa. Fagerström (ITF 674) voitti kuudenneksi sijoitetun itävaltalaisen Stephanie Hirschin (ITF 552) 6-4, 4-6, 6-0. Samaan turnaukseen poikien sarjaan osallistuva kolmanneksi sijoitettu Henrik Sillanpää (ITF 334) voitti valkovenäläisen Vadzim Dembouskin luvuin 6-4, 0-6, 6-4.

Kontinen kolmannelle kierrokselle

Henri Kontinen (ITF 85) voitti Indonesiassa ensimmäisellä kierroksella Japanin Ryoken Matsuin (ITF 234) luvuin 6-2, 7-5. Toisella kierroksella kuudenneksi sijoitettu Kontinen kohtasi Iso-Britannian Faris Akhazzan (ITF 261), jonka Henri voitti 6-0, 7-6. Nelinpelissä Kontinen pelaa parinaan Serbian Ilja Vucic. Kontinen/Vucic pari on sijoitettu kakkoseksi ja ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli isäntämään, Indonesian pari Nursida/Uneputty. Kontinen/Vucic pari otti selvän voiton luvuin 6-0, 6-1.

Seuraava uutinen: Suomalaiset ITF-kilpailuissa… →