Suomalaisella mahdollisuus tuplavoittoon

20.8.2006  |  10:30

Suomalaiselle ja Tuohimaalle Savitaipaleen nelinpelin voitto

Neljänsiksi sijoitetut Piia Suomalainen ja Katariina Tuohimaa ottivat naisten 10.000$ ITF –turnauksen nelinpelin voiton lauantaina Savitaipaleella. Pari kukisti ykkösiksi sijoitetut Belgian Davinia Lobbingerin ja Latvian Alise Vaideren 7-5, 6-3.
Matkalla finaaliin Piia ja Katsu voittivat ensin venäläiset Ekaterina Zapadalovan ja Elizaveta Zaytsevan 6-1, 6-1, puolivälierissä suomalaisjuniorit Maria Fagerströmin ja Emma Helisténin 6-3, 6-2 ja välierissä kakkossijoitetun italialaisparin Martina Caciottin ja Nicole Clericon 6-1, 6-2.
Piia Suomalaisella on mainio mahdollisuus ottaa kisassa tuplapotti, sillä hän on edennyt kaksinpelissä aina finaaliin asti, jossa kohtaa sunnuntaina ykkössijoitetun Espanjan Eva Fernandez-Bruguesin. Suomalainen ei ole menettänyt koko turnauksessa erääkään: hän voitti ensin Italian Martina Caciottin 6-1, 6-2, sitten Latvian Alise Vaideren 6-1, 6-2 ja puolivälierissä Saksan Ria Dörnemannin 6-1, 6-4. Vasta välierissä Suomalainen joutui venymään, mutta kakkossijoitettu Italian Nicole Clerico kukistui lopulta 6-4, 7-5.

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen New Havenissa… →