Suomalainen oli Budapestin toisella kierroksella

29.5.2006  |  09:00

Saarnilinna lucky loserina pääsarjassa

Kaksi suomalaisnaista pelasi viime viikolla Budapestin 10.000$ ITF-turnauksen kaksinpelin pääsarjassa. Kisaan suoraan mukaan päässyt Piia Suomalainen voitti ensimmäisellä kierroksella tshekkikarsija Zora Vlckovan 6-3, 6-3, mutta kohtasi toisella kierroksella vahvempansa britit Georgie Stoopissa, joka meni jatkoon luvuin 6-1, 7-5.
Espanjassa asuva Jenny Saarnilinna pääsi lucky loserina pääsarjaan, jossa kohtasi sijoitetun heti ensimmäisellä kierroksella. Neljänneksi sijoitettu Unkarin Virag Nemeth meni jatkoon luvuin 6-2, 6-2.
Budapestin nelinpelissä suomalaisnaisilla oli brittiparit. Piia Suomalainen ja Anna Hawkins olivat kakkoseksi sijoitettuja ja suoraan puolivälierissä. Sijoittamaton unkarilaispari Csilla Borsanyi/Virag Nemeth otti voiton kolmieräisessä ottelussa luvuin 6-4, 6-7(5), 6-4. Jenny Saarnilinna ja Lucy Warburton hävisivät ensimmäisellä kierroksella Serbian ja Montenegron Bernadette Birkasille ja Unkarin Edit Suhajdalle 2-6, 3-6.