Suomalainen ja Tuohimaa jatkavat Näsbyparkissa

3.11.2006  |  09:45

Suomalaiskolmikko jatkossa myös nelinpelissä

Sekä kuudenneksi sijoitettu Piia Suomalainen että Katariina Tuohimaa ovat edenneet puolivälieriin Näsbyparkissa naisten 10.000$ ITF-kisassa Stockholm Ladies. Suomalainen (WTA 513) voitti Tanskan Hanne Skak Jensenin (WTA 717) 6-4, 6-2 ja kohtaa nyt Ranskan Amandine Cazeauxin (WTA 717), joka sai toisen kierroksen ottelussa luovutuksen ykkössijoitetulta Ruotsin Johanna Larssonilta.
Tuohimaa (WTA 874) ja Ruotsin Sandra Roma (WTA 1206) pelasivat pitkän kolmieräisen ottelun, jonka Tuohimaa lopulta voitti luvuin 6-4, 2-6, 6-4. Puolivälierissä ”Katsu” kohtaa kisan kolmanneksi sijoitetun Ruotsin Mari Anderssonin (WTA 389).
Turnauksen nelinpelissä Suomalainen ja Tuohimaa ovat kolmanneksi sijoitettuja. He eivät menettäneet peliäkään voittaessaan Amandine Cazeauxin ja Irlannin Rachael Dillonin. Puolivälierissä he kohtaavat ruotsalaiset Sabina Gunnarssonin ja Caroline Larssonin.
Myös Essi Laine ja hänen brittiparinsa Madelaine Brooks menivät puolivälieriin voittamalla Venäjän Alexandra Kudryavtsevan ja Viron Julia Matojanin 6-2, 6-3. Puolivälierissä he kohtaavat Ruotsin Diana Erikssonin ja Tanskan Hanne Skak Jensenin.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen TaTS Openin… →