Suomalainen ja T.Nieminen mestareiksi

3.4.2005  |  14:00

Nurminen ja Ojala nelinpelin voittajia

Piia Suomalainen ja Timo Nieminen voittivat tenniksen sisäkenttien Suomen mestaruudet sunnuntaina Helsingin Myllypurossa.
Naisten kaksinpelin finaalissa Smashin Piia Suomalainen meni alle tunnissa 6-0, 3-0 johtoon, kun seura- ja harjoituskaveri Maarit Niemisen peli oli lauantaisista puolivälierä- ja välieräotteluista aivan jumissa: syöttö ei kulkenut eivätkä lyönnit pysyneet rajojen sisäpuolella.
– Olin vähän ihmeissäni, mutta odotin vain, koska Maarit pääsee mukaan peliin, totesi Suomalainen ottelun jälkeen.
Reisivamman 1,5 viikkoa sitten saanut Nieminen pisti peliään järjestykseen ja otti neljä peliä peräkkäin mennen toisessa erässä 4-3. Puristus ei kuitenkaan riittänyt seuraavassa omassa syötössä, Suomalainen teki syötönmurron ja meni siitä erä- ja otteluvoittoon 6-0, 6-4. Sisäkenttien naisten mestaruus on Suomalaisen ensimmäisen, hänellä on ulkokenttien mestaruus vuodelta 2002.
Miesten kaksinpelin finaalissa kohtasivat Smashin Timo Nieminen ja HVS:n Tapio Nurminen. Asevelvollisuuttaan suorittava Nieminen oli ykkössijoitettu eikä hän menettänyt eräkään ennen finaalia. Kovimman vastuksen kisassa hänelle tarjosikin Nurminen, joka kovien syöttöjen kanssa Nieminen oli välillä ihmeissään. Hänen oma pelinsä kuitenkin kesti hyvin ja erien lopussa saadut syötön murrot toivat Niemiselle mestaruuden kahdessa erässä 6-4, 6-4.
Miesten kaksinpelin mestaruus on Niemiselle toinen, ensimmäisen hän saavutti vuonna 1999, senkin kotihallissaan. Tuolloin finaalissa kukistui Jarkko Nieminen.
Sunnuntaina jaettiin kolmaskin mestaruus, miesten nelinpelin voiton vei HVS:n pari Tapio Nurminen/Janne Ojala, joka kukisti TaTS:n Jura Barkovin ja Miikka Kankaan 6-4, 6-2.

Tenniksen sisäkenttien SM-kilpailut
Helsinki 1.-3.4.
Naisten kaksinpelin finaali: Piia Suomalainen Smash – Maarit Nieminen Smash 6-0, 6-4
Miesten kaksinpelin finaali: Timo Nieminen Smash – Tapio Nurminen Smash 6-4, 6-4
Miesten nelinpelin finaali: Tapio Nurminen/Janne Ojala HVS – Jura Barkov/Miikka Kangas TaTS 6-4, 6-2

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine 75.000$-kisassa Dinanissa… →