Sunnuntain TEHO Sport Tennisliiga -kierros pelattu – HLK ja TaTS sarjan kärkipaikoilla

10.11.2019  |  18:01  |  Raportit, Videot

Isänpäivänä pelattiin TEHO Sport Tennisliigan kierros. Voittoihin ylsivät naisissa TaTS ja GT sekä miehissä GT. Tasapisteisiin päädyttiin miehissä TaTS:n ja Sata:n sekä TVS:n ja Smashin kesken.

Seuraava liigaottelu on luvassa 16.11. KarTe:n ja VT:n kesken, mutta enemmän otteluita on luvassa 29.11.-1.12.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

GT voitti HVS:n viime vuoden finaaliuusinnassa

Miehissä ainoana voittoon ylsi GT kotikentällään Targa Arenalla, kun se jatkoi HVS:n alkukauden vaikeuksia. Mielenkiintoa riitti jokaisessa otteluparissa, mutta erityisesti ykköspelaajien ottelussa, jossa Otto Virtanen (HVS) teki paluun kilpakentille loukkaantumisen jäljiltä. GT:n Karol Drzewiecki laittoi hienosti kampoihin, mutta taipui lopulta 6-7, 6-3, 10-7.

– Ihan hyvä matsi oli minulta. Oli hyvä saada yksi ottelu alle ennen ensi viikolla pelattavaa Tali Openia, kertoi Virtanen paluustaan.

GT otti voitot puolestaan kakkos- ja kolmospelaajien otteluissa, kun Juho Paukku voitti Aleksi Tuukkasen 6-2, 6-4 ja Verneri Tuomi taisteli voiton Sami Huurinaisesta 6-3, 6-7, 10-4. GT:n kotivoiton varmisti Drzewiecki/Paukku viemällä nelinpelin paria Tuukkanen/Huurinainen vastaan 6-2, 6-4. GT nousi voitollaan sarjataulukon kolmanneksi ja sysäsi samalla hallitsevat mestarit sarjan kahdeksanneksi.

Tampereen Tenniskeskuksella Sata-Tennis pyrki jatkamaan vahvaa alkukauttaan TaTS:n vieraana. TaTS:n Aleksi Löfman ja Peetu Pohjola ottivat voitot kaksinpeleissä – Löfman voitti nuorten lupaavien pelaajien ottelussa Iiro Vasan 3-6, 6-3, 10-3 ja Pohjola vakuutteli voiton Lauri Mäkikallista 6-1, 6-1. Sata:n ykköstykki Harri Heliövaara voitti Roni Rikkosen 6-4, 6-2 ja Heliövaara/Vasa toi voiton myös nelinpelissä Rikkonen/Löfman paria vastaan 6-2, 6-3. Näin pisteet tasattiin.

Päivän kolmas ottelu päättyi myös tasan Jarkko Nieminen Areenalla Turussa. TVS:n Santtu Leskinen jatkoi vahvasti ottaen voiton Smashin Jason Sormusesta 6-3, 6-2 ja liigakentillä ensimmäistä kauttaan pelaava Tuomas Rikkonen (TVS) yllätti Hermanni Tiaisen (Smash) 6-4, 2-6, 10-7. Smashin pisteitä oli jälleen tuomassa virolainen Vladimir Ivanov, joka voitti Oskar Antinheimon 6-0, 6-2 ja nelinpelissä Ivanov/Tiainen kukisti Rikkosen ja Ville Perkkolan 6-2, 6-3.

GT ja TaTS ottivat voitot naisten kierroksella

GT otti kotikentällään puhtaan 3-0 voiton viime vuoden hopeamitalisteista ÅLK:sta ja nousi sarjan toiseksi. Ella Tuomela ja Emelie Gabran ottivat molemmat voitot erin 7-5, 6-3 – Tuomela voitti Saara Aerilan ja Gabran Annika Hakovirran. Nelinpelissä Tuomela/Sade Scharlin nappasi pidemmän korren Liisa Vehviläisestä ja Aerilasta selvin numeroin 6-3, 6-1.

Tampereella TaTS otti tiukan voiton Smashista. TaTS:n Emma Eerola hallitsi tapahtumia ykkösten ottelussa Stella Remanderia vastaan vahvojen peruslyöntiensä avulla luvuin 6-2, 6-1. Kakkosten ottelussa Smashin Tanja Tuomi nappasi entisessä kotihallissaan voiton Emilia Hartmanista 6-4, 6-3. Tasaisessa nelinpelissä Eerola/Hartman olivat hiukan etevämpi kuin Remander/Tuomi 7-6, 6-3. TaTS on nyt liigan kärkipaikalla, tosin se on pelannut yhden ottelun enemmän kuin seuraavana olevat GT ja Smash-Kotka.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 46/2019 – →