Street Tennistä Vaasassa, Hyvinkäällä, Närpiössä, Kouvolassa ja Kotkassa

5.5.2012  |  22:18

Tennisliiton Street Tennis kiertue vieraili Länsi- ja Kaakkois-Suomessa sekä Hyvinkään koulumestaruuskisojen finaalissa.

Street Tennis kiertue vieraili tiistaina 24.4. Vaasassa Isolahden koululla, missä Tennis-61:n Joonas Salonen, Seppo Itänen ja Lasse Savolainen opastivat noin 200:aa 1-6 luokkalaista tenniksen saloihin. Länsi-Suomesta matka jatkui Hyvinkäälle. Siellä pelattiin paikallisten koulujen minitennismestaruudesta HyTS:n Sami Ikosen, Mikko Järvenpään ja Antti Laitisen johdolla. Alkulohkoja oli pelattu 13 koulussa ja finaaliin oli selviytynyt 1-4 luokilta noin 25 oppilasta kustakin. Minitennisfinaalien lomassa lapset kävivät tutustumassa Street Tennikseen. Tapahtuma järjestettiin Torikadun tennishallissa ja tunnelma oli loistava. Perjantaina 27.5. kiertue palasi länsirannikolle. Vuorossa oli Närpiö ja siellä Mosebacken koulukeskukseen oli kerätty Mosebacken, Kåtnäs skolan ja Pjelax skolan oppilaat. Träff:n Bo-Erik Siren apunaan seuran junioreita tutustutti noin 110 alakoululaista Street Tennikseen.

Vapputauon jälkeen 2.5. Street Tennis rantautui Kouvolaan Tornionmäen koululle. Yli 150 lasta esikoululaisista kuudesluokkalaisiin harjoitteli ja kisaili Street Tenniksessä. Kouvolan Tennisseurasta paikalla seuraohjaajina olivat valmennuspäällikkö Markku Heinonen, toiminnanjohtaja Ville-Heikki Talvenmaa sekä valmentajat Jukka Karjalainen ja Laura Kaltiainen. Perjantaina 4.5. vuorossa oli Smash-Kotkan isännöimä tapahtuma Haukkavuoren koululla Kotkassa. Pasi Ahti ja Jukka Karjalainen esittelivät Street Tennistä liki 240:lle 1-6 luokkalaiselle oppilallle.

Tennisliiton puolelta Manu Myllyaho kiersi kaikki mainitut tapahtumat ja vastasi ohjelman organisoinnista. Seuraavaksi Street Tennis nähdään 6.5. Kotkan Saurustelusunnuntaissa.

Lue lisää www.streettennis.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Leivo ja Saarteinen… →