SM-kisojen välierät lauantaina Turussa

29.11.2008  |  00:15

Kiiski-Huurinainen, Kiuru-Rinne, Salonen-Verho ja Hietaniemi-Leivo

Yleisten luokkien sisäkenttien SM-kilpailussa pelataan lauantaina Impivaarassa, Turussa, miesten ja naisten kaksinpelien välieriä.
Miesten välieräparit ovat Lauri Kiiski-Sami Huurinainen ja Jesse Kiuru-Pekka Rinne.
Ykkössijoitettu TaTS:n Lauri Kiiski oli suoraan toisella kierroksella, jolla voitti Lo-Ten Jani Turusen 6-2, 6-2 ja puolivälierissä MVS:n Mika Purhon6-3, 6-1. Välierävastustaja, kolmanneksi sijoitettu JTS:n Sami Huurinainen on selvittänyt kaksi otteluaan samoin suoraan kahdessa erässä, ensin karsija, TaTS:n Miikka Kankaan luvuin 6-4, 6-4 ja sitten seitsemänneksi sijoitetun V-P:n Matti Mannisen 6-3, 6-3.
Kaavion alapuolella neljänneksi sijoitettu LVS:n ja Pajulahtiryhmän Jesse Kiuru hävisi toisella kierroksella avauserän toiselle tiimiläiselle, KTS:n Juuso Ojaselle 4-6, mutta voitti sitten seuraavat erät 6-2, 6-0. Puolivälierissä Kiuru voitti kahdeksanneksi sijoitetun GVLK:n Max Wennäkosken 7-6, 6-2. Kiurun tuleva välierävastustaja ex-turkulainen, GVLK:n Pekka Rinne ja kakkoseksi sijoitettu ÅLK:n Ville Liukko tahkosivat kolme erää, Rinne voitti ottelun 3-6, 6-4, 6-4, mutta nuori SaTS:n Joonas Laaksonen kukistui sitten puolivälierissä 6-2, 6-1.
Naisten ulkokenttien Suomen mestari, vasta 15-vuotias HVS:n Heini Salonen voitti puolivälierissä Smashin Cecilia Estlanderin 6-3, 6-3 ja kohtaa lauantaina välierissä Pajulahtiryhmän ja Smashin Katja Verhon, joka voitti neljäenneksi sijoitetun TaTS:n Johanna Hyötyn 3-6, 6-1, 6-2.
Smashih Anni Hietaniemi voitti kolmanneksi sijoitetun LVS:n Veera Nurmen 1-6, 6-2, 6-3 ja saa vastaansa TaTS:n Ella Leivon, joka puolivälierissä voitti SoTS:n Natalia Lysovan maratonottelussa 6-7, 7-5, 6-4.

Seuraava uutinen: Salonen ja Hietaniemi… →