SM-finaaleissa sunnuntaina Kontiset ja Leivo-Pennanen

16.3.2013  |  16:17

Sisäkenttien SM-tenniksen miesten kaksinpelin voitto ratkaistaan sunnuntaina HVS:n Kontisten veljesten, Micken ja Henrin kesken. Kontiset ovat kisan kärkisijoitettuja; ykkössijoitettu Micke voitti välierissä kolmanneksi sijoitetun TaTS:n Lauri Kiisken 6-4, 6-2 ja kakkossijoitettu Henri neljänneksi sijoitetun HVS:n Sami Huurinaisen 6-4, 7-6(5).
Kumpikin on edennyt vakuuttavasti, erääkään menettämättä SM-finaaliin. Micke voitti viime heinäkuussa Pajulahdessa miesten kaksinpelin mestaruuden ulkokentillä. Sisäkenttien mestaruus olisi kummallekin ensimmäinen.
Naisten finaalissa ovat vastakkain kisan ykkönen, TaTS:n Ella Leivo, joka voitti LVS:n Naomi Holopaisen luvuin 6-1, 6-3. Leivo saa vastaansa kisan yllättäjän, vasta 15-vuotiaan lohjalaisen Laura Pennasen, joka pudotti kisan kakkossijoitetun Smashin Hanna Tolosen 6-4, 6-2..
Ella Leivo voitti naisten SM-kultaa sisäkentillä Kaarinassa 2011 ja ulkokentillä 2009 ja 2011. Laura Pennaselle nämä yleisten luokkien SM-kisat ovat ensimmäiset.

Sunnuntaina 17.3. pelataan naisten finaali klo 12, jonka jälkeen miesten finaali. Kolmas loppuottelu, miesten nelinpeli, on viimeisenä.
Välierät pelataan lauantai-iltapäivänä/alkuillasta.