Sillanpää ja Leivo toiselle kierrokselle Sharm El Sheikhissä

17.10.2013  |  10:24

Micke Kontinen ja Henrik Sillanpää sekä Ella Leivo ovat edenneet toiselle kierrokselle pelatessaan tässä viikolla kolmansia  ”kymppitonnin kisojaan” Sharm El Sheikhissä, Egyptissä.
Henrik Sillanpää (ATP 816) voitti ensimmäisellä kierroksella keskiviikkona Tunisian Skander Mansourin (ATP 1624) kolmessa erässä, aivan kuten toissa viikollakin.
Henrikin toisen kierroksen vastustaja, Venäjän Ivan Nedelko ATP 424) on hänkin tuttu Henrikin ensimmäisestä Egyptin kymppitonnista. Sen kisan puolivälierissä hän voitti pietarilaisen 6-4, 6-4.
Henrik oli nelinpelissäkin parinaan Tsekin Jan Blecha. Pari antoi kuitenkin luovutuksen avausottelussaan kolmossijoitetuille Monsourille  ja Kolumbian Cristian Rodriguezille.
Jo tiistaina kaksinpelinsä aloittanut, seitsemänneksi sijoitettu Micke Kontinen (ATP 522) kohtaa toisella kierroksella italialaiskarsija Daniele Capecchin (ATP 1323).
Mikäli Kontinen ja Sillanpää voittavat ottelunsa torstaina, he kohtaavat puolivälierissä.

Miesten 10.000$ ITF Futures
14.-20.10.2013 Sharm El Sheikh, Egypti
Kaksinpeli
1.kierrosta: Henrik Sillanpää –
Nelinpeli
1.kierrosta: Skander Mansouri Tunisia/Cristian Rodriguez Kolumbia (3.) – Jan Blecha Tsekki/Henrik Sillanpää wo

Ella Leivo (WTA 1200) avasi voitolla naisten 10.000$ ITF-turnauksen kaksinpelin Sharm El Sheikhissä, Egyptissä. Ella kukisti Slovakian Dagmara Baskovan (WTA 1136) tiukassa kahden erän ottelussa.
Toisella kierroksella Ella kohtaa nelossijoitetun Intian Natasha Palhan (WTA 691).
Nelinpelissä Ella ja Venäjän Ksenia Dmitrieva voittivat egyptiläiset Sara Sherifin ja Nour Tohamyn. Puolivälierissä on vastassa kolmossijoitettu pari Samira Giger Sveitsi/Valeria Prosperi Italia.

Naisten 10.000$ ITF-turnaus
Kaksinpeli
1.kierrosta: Ella Leivo – Dagmara Baskova Slovakia 75 76
Nelinpeli
1.kierrosta: Ksenia Dmitrieva Venäjä/Ella Leivo – Sara Sherif/Nour Tohamy Egypti 62 62