Sijoitetut jatkavat SM-tenniksessä Iisalmessa

3.7.2008  |  17:30

Vain KTS:n Tuomas Huotari putosi sijoitetuista yleisten luokkien ulkokenttien SM-kilpailujen miesten kaksinpelin toisella kierroksella torstaina Iisalmessa. ÅLK:n Tommy Laine voitti kahdeksanneksi sijoitetun Huotarin 6-3, 6-4.
Smashin Ismo Rönköllä oli kaksi ottelupalloa omassa syötössään ykkössijoitettu TaTS:n Lauri Kiiskiä vastaan 6-2, 5-3 johtoasemassa. Kiiski selvitti ne ja vei toisen erän tie-breakilla 7-6. Kun Kiiski johti kolmatta erää 3-0, joutui Rönkkö luovuttamaan ottelun kovien kramppien vuoksi. Puolivälierissä Kiiski kohtaa Laineen.
Toisessa puolivälierässä ovat vastakkain neljänneksi sijoitettu LVS:n Jesse Kiuru ja viidenneksi sijoitettu HVS:n Tuomo Ojala. Miehet pudottivat jatkosta KTS:n kaksikon, Kiuru Heikki Riikosen 6-3, 6-1 ja Ojala Juuso Ojasen 6-2, 6-2.
Kuudenneksi sijoitettu HVS:n Tapio Nurminen voitti viimeisen karsintojen kautta mukaan päässeen pelaajan, PVS:n Tuomas Mannerin, 6-0, 6-4 ja kohtaa puolivälierissä kolmossijoitetun JTS:n Sami Huurinaisen, joka otti voiton GVLK:n Max Wennäkoskesta luvuin 6-2, 6-1.
Kakkossijoitettu HVS:n Harri Heliövaara voitti OVS:n Juuso Tapanaisen 6-3, 6-2 ja kohtaa puolivälierissä seitsemänneksi sijoitetun TaTS:n Hannu Piiroisen. Piiroinen voitti toisella kierroksella seurakaverinsa Ville Tonin 6-2, 6-0.
Miehen pelaavat puolivälieräottelunsa vielä torstai-iltana.

Laine-Salonen ja Hietaniemi-Holmberg

Myös naiset pelasivat kaksi kierrosta torstaina Luuniemen kentillä. Kaavion pohjalla, ensimmäisellä kierroksella, pelattiin neljä ottelua. Karsijoista SoTS:n Natalia Lysova voitti RoVS:n Johanna Sivosen 1-6, 6-1, 6-1, mutta Smashin Alexandra ”Ninni” Hietaniemi koki tappion TaTS:n Julia Rissaselle 2-6, 1-6.
Ninnin isosisko Anni Hietaniemi voitti PVS:n Juulia Mannerin 6-0, 6-1 ja HVS:n Heini Salonen Satan Emma-Sofia Helistenin 6-0, 6-2.
Puolivälierissä tulivat mukaan sijoitetut. Kisan ykköseksi sijoitettu HVS:n Essi Laine voitti Lysovan tasaväkisessä ottelussa 7-5, 7-6. Välierissä Essi kohtaa ensi viikolla 15 vuotta täyttävän seurakaverinsa Heini Salosen, joka voitti neljänneksi sijoitetun Smashin Katja Verhon 6-1, 6-1. Smashin Anni Hietaniemi voitti lucky loserina pääsarjaan päässeen TVS:n Vilja Hokkasen 6-0, 6-1. Annin välivastus on kakkoseksi sijoitettu TaTS:n Jennifer Holmberg, joka voitti seurakaverinsa Juulia Rissasen 6-3, 6-1.
Naisten välieräottelut Laine-Salonen ja Hietaniemi-Holmberg pelataan perjantaina klo 12.

Seuraava uutinen: Pekingin olympiatennikseen hyväksytyt… →