Shnaider Hietarantaa vahvempi Orange Bowlin välierässä

11.12.2021  |  18:27  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta, 17, taipui välierässä junioreiden epävirallisessa MM-turnauksessa, Orange Bowl, Yhdysvalloissa.

Välierässä Hietaranta kohtasi tutun venäläispelaajan 17-vuotiaan Diana Shnaiderin. Hietaranta kertoi kaksikon kohdanneen kaksinpelissä useasti 14-vuotiaissa, mutta viime aikoina he eivät olleet kohdanneet. Tosin he olivat vastakkaisilla puolilla Wimbledonin tyttöjen nelinpelifinaalissa kesällä. Shnaider on junioreiden maailmanlistan seitsemäntenä ja Hietaranta 42.

Wimbledonin loppuottelun tavoin poistui ottelusta voittajana Shnaider, joka kirjautti tulostaululle lukemat 6-2, 6-1. Hietaranta ja valkovenäläinen Kristina Dmitruk taipuivat myös nelinpelin puolivälierissä.

– Tänään tuntui, että olisin pystynyt haastamaan paremmin. Peli kokonaisuudessaan ja pallorallit olivat tiukempia kuin lukemat näyttävät. Vastustaja pelasi virheettömästi ja todella hyvin, samaan aikaan itselläni ei ollut ihan niin hyvä päivä, kommentoi Hietaranta.

Hietarannan kausi päättyi tähän turnaukseen. Suomalaispelaajan katseet ovat jo tammikuussa ja Australiassa, jossa on luvassa Australian avoimet.

JA ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | YHDYSVALLAT

Hietaranta ylsi nyt toista vuotta putkeen Orange Bowlin välieriin. Vuosi on kokonaisuudessaan ollut Hietarannalle ikimuistoinen junioreiden Grand Slam -debyytteineen, kirkkaimpana muistona Wimbledonin tyttöjen nelinpelifinaali.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →