Seurojen jäsenrekisteri käyttöön tammikuussa

25.1.2012  |  10:00

Tennisliitto tarjoaa vuoden 2012 alusta lähtien kaikille jäsenseuroilleen ilmaisena palveluna jäsenrekisteriohjelman. Ohjelma on selainpohjainen, joten mitään tiedostoja ei tarvitse ladata omalle koneelle. Tämä mahdollistaa myös rekisterin käytön useilta koneilta aikaan ja paikkaan sitomatta. Tiedot on suojattu salasanoilla ja SSL-salauksella, joten myös tietosuoja on hyvällä tasolla. Ohjelmalla voi hallita jäsenrekisterin ohella, jäsenmaksujen laskutusta sekä Tennislehtien tilauksia.

Ohjelma avataan 2.1.2012 osoitteeseen www.tennisrekisteri.fi.

Huomaathan, että jatkossa kaikki Tennislehtitilaukset tulee tehdä uuden ohjelman kautta, joten seuran kannattaa mahdollisimman pian siirtyä käyttämään ohjelmaa.

OHJEET REKISTERIN KÄYTTÖÖNOTTOON

1) Tilaa seuran pääkäyttäjätunnus täyttämällä tilauslomake TÄÄLLÄ. Tarvittaessa saat lisätietoa Tennisliiton seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacukselta (henrik.zilliacus@tennis.fi, 050-361 5193).

2) Lähetettyäsi lomakkeen saat tunnukset ja toimintaohjeet.

3) Seuran nykyinen rekisteri voidaan syöttää uuteen ohjelmaan joko manuaalisesti tai massa-ajona excel-taulukosta. Saat ohjeet tunnusten yhteydessä.

4) Kun seurasi rekisteri on päivitetty ohjelmaan tammikuun aikana, hoituu Tennislehden 1/2012 tilaus automaattisesti!

Ohjelman käyttöön liittyviä asioita esitellään alueellisissa seuratapaamisissa  23.1.-2.2.2012. Käyttöönottoon liittyvissä asioissa apua saa myös seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacukselta. Lisäksi seurat voivat tilata käyttökoulutuksen omakustannushintaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: Paukku ja T.Niemiinen… →